26

3.3K 395 119
                                    

prova yapmak için toplaman müzik grubu, sabahtan beri kafede yayılıyordu. kenma zaten dünden razıydı bu duruma. telefonunda bir şeyler yapıyor, ara ara uyukluyordu. ryu, yuu ve shoyo; shoyo'nun tobio'nun evine gitmesi hakkında konuşuyorlardı. bunu tabii ki kenma dün akşam dinlemişti. tadashi ve kei kendi aralarında bir şeyler konuşuyordu. muhtemelen bu sohbetleri kei'nin bile harekete geçmek istememesine sebep olmuştu.

"öpüşmediniz mi yani?" dedi ryu hayal kırıklığıyla. "nazlı nazlı takılıyor çocuk, ne öpüşmesi?" dedi yuu ona gülerek.

"iyi bir gelişme oldu ama. bir gün sahnede enstrüman çalacak, onu iknâ ettim. ve inanın bana uzun zamandır çalmamasına rağmen aşırı iyi. birkaç kez çalışsa nasıl olur kim bilir." shoyo her zamanki gibi onunla ilgili konuştuğu için sırıtmadan edemiyordu.

"onu bir daha sahneye çıkarsak çok iyi olur cidden. geçen günden beri bana gelip adını soruyorlar." dedi kei, iki konuşmada da kulağı olduğunu kanıtlayarak. bu duruma ryu ve yuu aşırı sinir olmuştu. ryu'nun ağzından kötü bir şey çıkacaktı ki shoyo ile göz göze geldiler bu yüzden kendini frenledi. biri onun yanında sevdiği insanla ilgili kötü bir şey söylese kendini kaybedebilirdi çünkü.

"herif yakışıklı, ne yapalım?" dedi shoyo sinirle. kenma da dinlemiyormuş gibi gözüküyordu ama shoyo'nun tepkisine güldü.

bir süre daha sohbet ettiler. kei bile prova yapmaları gerektiğini söylemiyordu. shoyo'nun aşk hayatı o an ona bile ilgi çekici gelmişti.

i belong to you ⎯ kagehinaWhere stories live. Discover now