28

3.2K 394 368
                                    

shoyo, gerçekten ceketin ona şanslı geldiğini düşünüyordu. tobio'nun dediği şeyi algılamaya çalışırken ceketine dokundu. şu zamana kadar asla utanmamış, tobio'nun peşinden gitmişti. ama ona böyle güzel bir şey söyleyince utanmıştı.

her zaman güzel gözlerinin içine bakardı ama o an kaçırmıştı gözlerini. genelde tobio kaçırdı gözlerini ama roller değişmişti. "utandın mı?" dedi tobio hafifçe kıkırdayıp. aralarındaki boşluğu iyice azaltıp birkaç adım ileri geldi. çok uzak durmuyorlardı zaten ama şu an oldukça yakınlardı.

shoyo'nun kalp atışları iyice hızlanmıştı. sıcak basmış, ceketi çıkarmak istemişti. ama çıkarsaydı şansı azalabilirdi. bu yüzden hemen vazgeçti. tobio onun çenesini hafifçe tutup kendisine bakmasını sağladı. ben karşılık verene kadar mıydı öz güvenin?" dedi yumuşak bir sesle.

"öz güvenle alâkası yok, sadece heyecanlandım. hatta şu an ölüyorum." tobio onun yüzüne dokunmuştu. gözlerini tekrar kaçırmamak için veya çığlık atmamak için kendini çok zor tutuyordu. 

"sanırım seni seviyorum." tobio başına 'sanırım' eklememek için uğraşmıştı ama olmadı. shoyo için fark etmezdi zaten. bunu bile duymak için her şeyini verebilirdi.

"sana aitim."  dedi shoyo, dudakları buluşmadan önce.

i belong to you ⎯ kagehinaWhere stories live. Discover now