30

3.4K 390 425
                                    

"size onu tekrar tanıştırayım, bu sevgilim tobio!" shoyo bir sanat eserinini gösterir gibi, ki ona göre cidden öyleydi, yanında duran tobio'yu gösterdi gülümseyerek.

her zamanki gibi kafede oturuyorlardı ve shoyo'nun neden geç kaldığını düşünüyorlardı. onu beklemeden kahvaltı bile yapmışlardı. kenma tabii ki neden geç kaldığını biliyordu ama sürprizi bozmak istemedi. zaten söylemeye  de üşenmişti.

ryu, tam o sırada çay içiyordu ve boğazında kalmıştı. kei yanında oturduğu için hemen sırtına vurdu. vurma sebebi de ryu'nun sonradan olay çıkarıp "neden vurmadın?" diye söylenmesini istemediğindendi.

"ciddi misin lan?" yuu hemen ayağa kalktı. "tebrikler!" tobio'ya beşlik çakması için elini uzattı. "sana da tebrikler, enişte!" tobio gülerek beşlik çaktı.

tadashi çok duygulanmıştı. çaktırmadan ağlıyordu hatta. bunu fark eden kenma oyununu oynarken ona peçete uzatmayı da ihmal etmiyordu.

tobio ve shoyo daha fazla ayakta dikilmek istemedikleri için yanlarına oturdular. ryu hâlâ şoktaydı. "seni tehdit etmeye geldiğim için üzgünüm, tobio." dedi hemen. tobio yine güldü. "ben de o gün hemen konuyu değiştirdiğim için üzgünüm."

"hiç problem değil, o gitara bayılıyorum." dedi aynı şekilde gülerek.

"bu çocuk senin için çok uğraştı." dedi kei, shoyo'yu işaret ederek. "onu üzmesen iyi edersin." hepsi şaşkınlıkla ona bakıyordu. kei'nin bunu diyeceğini asla tahmin etmezlerdi.

"üzerse konuyu değiştirip gitar falan hediye edebilir, haberin olsun." dedi ryu yine aynı konuyu açarak. hepsi buna gülmüştü.

-

"emin misiniz?" diye sordu tobio endişe içinde. "tabii ki." tadashi gülümsedi. "bence kesinlikle grubumuza katılmalısın."

"benim zaten bir işim var." dedi tobio, hâlâ endişeliydi. bu kadar insanla bir anda olmaya hâlâ tam alışamamıştı. shoyo onun koluna sarıldı. "hadi sevgilim, herkes sana bayıldı." dedi.

"bir fikrim var. mağazaya da birlikte baksak nasıl olur? hem grup hem de mağaza ortak olur." yuu, heyecanla fikrini paylaştı. diğerleri de bu fikre bayılmıştı. tobio da artık yalnız olmayacağı fikrini çok sevmişti.

"o zaman oyalanmayın da işe dönelim. tobio, ne yapabilirsin?" dedi kei.

"piyano, keman, gitar çalabilirim. bir de şarkı söyleyebilirim." shoyo, sevgilisine gururla baktı. ona yaşadıklarını anlattığı gün bir daha asla müzikle uğraşmayacağını söylemişti. ama şu an kendinden çok emin gözüküyordu.

i belong to you ⎯ kagehinaHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin