Hoofdstuk 20

58 5 3
                                    

'James..' zei ze met een rare trilling in haar stem. 'je moet dit even zien...'

James sprong op van de bank en liep naar Lily toe. 'Wat is er?'

Ze gaf hem de krant en ze wees op een stuk en een grote foto.

'Sirius Black nog steeds voortvluchtig.' Las hij hardop. Snel las hij het stuk eronder.

Black die bekend staat door het verraad op James en Lily Potter en de moord op 12 dreuzels en een tovenaar, zat vast in Azkaban en is een paar weken geleden ontsnapt en nog steeds voortvluchtig. Het ministerie van toverkunst zegt dat ze er alles aan doen om hem te pakken te krijgen en ze hebben zelfs de dreuzelpremier van het nieuws laten horen. Het ministerie van toverkunst heeft iedereen laten weten om op te passen op de straten en in de nacht niet meer buiten rond te lopen.

James gaf de ochtendprofeet bleek aan Lily. 'Dat zou Sirius nooit doen!' zei hij woedend. 'Er moet een spion in het spel zijn!' Hij ging op de stoel bij de haard zitten.

'James,' zei Lily en kwam weer naar hem toegelopen met de ochtend profeet in haar hand. 'ze moeten waarschijnlijk iets fout hebben getypt, want er staat James en Lily Potter.' Ze gaf de ochtendprofeet weer aan hem en ging op de stoel naast hem zitten.

James las het stuk nog een keer. 'Door het verraad op James en Lily Potter.' Las hij hardop. 'Ik dacht dat ze van die anti-spelfouten veren hadden enzo-.' Hij stopte met praten.

Lily schudde haar hoofd. 'Nee, dit kan niet waar zijn.' zei ze en stond op. 'Wat is er dan?' vroeg James.

Lily keerde haar rug naar hem toe en keek naar de haard. 'Denk even goed na James... We zijn in de toekomst en er staat James en Lily Potter.'

'Maar dat kon toch ook een-.' Hij stopte met praten. 'Nee, dat kan niet.' zei hij. 'Jij zou nooit ja hebben gezegd.'

James dacht aan de zwartharige jongen die hij die middag had gezien in de leerlingenkamer. 'Nee, dat kan niet.' fluisterde hij en begon te ijsberen. 'Dit kan niet, dit kan niet. Het is een droom James, het is een droom.'

Hij voelde zich diep van binnen heel erg blij, maar er zit iets niet goed. Er waren familie leden van hen nu op school, maar hij is enigskind en Lily komt uit een dreuzel familie. Hadden ze- Hadden ze een kind gekregen?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
En het wordt erger en erger en erger en erger....
dit is wat quarantaine met me doet💀

Light in the darkness ~ Jily~ (gestopt)Donde viven las historias. Descúbrelo ahora