Loui 5

3.1K 185 31
                                    

NiallHoran: Ahoj Loui, tak co ta věta? Včera jsem tak dlouho čekal, že mi napíšeš a ty nic!

TomlinsonLoui: Ahoj Nialle! Byl jsem včera hrozně unavený a po době strávené u stromečku jsem šel spát. Promiň

NiallHoran: V pohodě. Jen jsem fakt čekal skoro do půlnoci.

TomlinsonLoui: Vážně?

NiallHoran: Dobře tak ne. Šel jsem spát, ale i tak čekal jsem, že mi napíšeš!

TomlinsonLoui: Tak nenapsal no. Píšu dneska.

NiallHoran: Tak už piš, co máš za větu! Tak hrozně mě to zajímá!

TomlinsonLoui: Takžeeeee

NiallHoran: Tomlinsone dělej!

TomlinsonLoui: Nepřerušuj mě!

NiallHoran: Dobře...

TomlinsonLoui: Takžeeeee...

TomlinsonLoui: Mááám tam..

TomlinsonLoui: "sladké stvoření, stále na tebe myslím"

NiallHoran: Božeeee, to je krásný ♡

TomlinsonLoui: Že jo? Taky se mi líbí. Hrozně moc. Jen přemýšlím, když tohle má být moje první věta, co mi řekne, jak se vlastně seznámíme nebo chápeš ne ?? Nemůže ke mně jen tak přijít s tímhle

NiallHoran: Jasně chápu. Vůbec nevím. Třeba tě vidí pořád ve škole nebo se potkáváte, ale nemluvíte spolu

TomlinsonLoui: To je možný. S moc lidma ze školy jsem nemluvil. Vlastně jsem mluvil jen s naší třídou a pak pár lidma ze čtvrťáku

NiallHoran: No vidíš. Bude to dobrý

TomlinsonLoui: Doufám v to Nialle, doufám

NiallHoran: A co jsi dostal pod stromeček??

TomlinsonLoui: Však to znáš. Oblečení, rámečky na fotky. A dostal jsem teda obrovského medvěda, ktereho jsem si dal okamžitě do postele, abych se k němu mohl tulit

NiallHoran: No to je úžasný. Taky chci medvěda! Já jsem dostal oblečení a pak foťak. Takový ten, co kdyz vyfotíš fotku, tak ti vyjede za chvili hotová fotka! Nevím jak se jmenuje, ale mám ho! Vyzkoušíme ho zpolu!

TomlinsonLoui: To je úžasný! Rozhodně ho vyzkoušíme!

NiallHoran: No nic. Jdu jíst. Napíšeme si

TomlinsonLoui: Měj se!

Povzdechl jsem si a položil mobil zpátky na noční stolek, kde předtím ležel. Zvedl jsem se z postele a přešel ke své zdi, kde jsem měl přilepené fotky z mých důležitých momentů života - teda podle mě. Měl jsem tam už dost fotek.. od mých prvních krůčků až po poslední, co jsem sem prodával, kdy se mi Niall přiznal, že je gay. Jo Niall měl coming out už ve 14ti, ale odhodlal se mi to říct až na mé 15. narozeniny. Od té doby mám pocit, že se v mém životě nestalo nic důležitého. Teď bych si mohl vyfotit zápěstí a dát to tam. To je docela důležitá událost v mém životě.

Otočil jsem se a došel zpátky k posteli na kterou jsem se posadil. Zahleděl jsem se na svoje zápěstí, kde se vyjímala moje věta.

Sladké stvoření, stále na tebe myslím

Tak rád bych věděl, kdo mi to řekne. Tak rád bych věděl, kdy to bude. Může to být zítra, může to být za týden, může to být za rok nebo víc. Tak moc jsem chtěl vědět, kdy to bude a kdo to bude. Ale upřímně řekněte mi, kdo by to vědět nechtěl?

Po dlouhém zírání jsem se rozhodl ho vyfotit. Nemůžu porušovat svoji tradici. Vstal jsem, vzal svůj telefon a došel k zrcadlu na skříni. Chvíli jsem na něj koukal než jsem se rozhodl jak to vyfotit. Nakonec jsem si hodil vlasy trochu do obličeje, rozcuchal a rozházel jsem je, aby trčely do všech světových stran. Pak jsem si dal před obličej mobil, který jsem držel levou rukou. Pravou ruku jsem dal před sebe zápěstím ke mě. Zaostřil jsem na svoje zápěstí, tak abych já v odrazu zrcadla byl rozmazaný a vyfotil to.

Poodstoupil jsem od zrcadla a kouknul na tu fotku. Byla docela dobrá. Nebo aspoň mně se líbila. Rozhodl jsem se, že jí přidám na můj instagram. Moc lidí mě tam nesledovalo. Jen rodina, Niall a pak pár přátel z letních táborů se kterými už jsem stejně nebyl v kontaktu. Celkem asi 23 lidí. Jak říkám moc jich nebylo.

Přidal jsem ji tam s popiskem:
"Konečně jsem se dočkal! ☆☆"

Pak jsem vypnul telefon a dal ho zpátky na stolek. Vlasy jsem srovnal zpátky do svého obvyklého tvaru a vydal se dolů do obýváku, kde seděla mamka a koukala na nějaký seriál.

Sign On Right Wrist Where stories live. Discover now