Loui 12

2.9K 189 25
                                    

"No konečně jste tady!" Vykřikla Kendall, když nám otevřela. "Vypadáte úžasně" pochválila nás.

"Děkujeme, Kendall ty vypadáš taky úžasně" pochválil jí její oblečení i Niall. Kendall na sobě měla bílé jeany, černé tričko a rozepínací crop top mikinu taktéž černé barvy.

"Tak pojďte dál. Přece nebudete stát ve dveřích" Odstoupila od dveří a nechala nás projít. Niall dveřma přímo proběhl a já v klidu pomalu prošel. Když jsem kolem Kendall prošel tak mě plácla po zadku.

"Promiň, nemohla jsem si pomoct" uculila se na mě, když jsem se na ni pohoršeně otočil. Tohle bylo dost nepříjemný. Tohle si nedovolil ani Niall. Ten vždy jen mluvil, ale tohle ne. Tohle bylo moc. Zatnul jsem zuby a prošel až do obýváku. Ve dveřích mě zarazila jedna skutečnost. Byl tu Niall a Harry. Sakra byl tu Harry. Myslel jsem si, že ho potkáme až tam a ne už tady. Když ke mně došla Kendall, zhluboka jsem se nadechl a vešel do útrob obýváku. Harry si mě všiml okamžitě. Já jsem mu jen kývnul na pozdrav. Nechtěl jsem s ním mluvit. Nebyl jsem ten, co se vnucuje lidem. Když se semnou chtěl někdo bavit, musel přijít.
Harry mi kývnutí oplatil. Kendall došla za Harrym a posadila se mu do klína. Jestli to takhle bude celý večer, nemám šanci to přežít. Snažil jsem se udržet svůj oběd v žaludku. Z neznámého důvodu mi vadilo to, že se ho Kendall dotýká a že on se dotýká ji. Tak rád bych byl na jejím místě.

Ne Loui nad čím to přemýšlíš. Ty přeci nejsi gay. Nechceš být na jejím místě. Chceš být na místě Harryho. Okřikl jsem sám sebe v mysli.

Za celou dobu, co jsme byli u Kendall, jsem nic neřekl. Nebylo co. Oni si povídali i beze mě. Já jen přikyvoval a smál se na správných místech.

"Je čas" zatleskala rukama Kendall. Nechápal jsem, na co byl čas. Vždyť jsme byli oblečení a na to, aby jsme šli do klubu bylo moc brzo.

"Jdeme se s Harrym jen převlect. Za 15 minut budeme zpátky" usmála se a pak už táhla Harryho někam do schodů.

"Já myslel, že už jsou oblečení" ozvu se za tento večer poprvé. Niall se na mě kouknul a přikývl.

"Já si to myslel taky, ale očividně ne" konstatoval to, co jsme věděli oba.

Po chvíli se oba vrátili a já sbíral svoji bradu někde pod gaučem. Oba byli neuvěřitelně sladění a co si budem byli sexy.

Kendall měla na sobě černé minišaty bez ramínek. Černé boty na podpadku a síťované silonky a kožená bunda ji dolaďovali vzhled drsňačky.

A taky, oh můj bože, Harry.

Abych vám představil Harryho oblečení. Harry měl na sobě černé skinny jeany, které mu perfektně obepínaly nohy. Černou košili měl rozeplou do půlky, takže mu byly perfektně vidět tetování, co měl na hrudi. Velký motýl uprostřed a dvě vlaštovky pod klíčními kostmi. Sakra tak hrozně mě lákalo se toho motýla dotknout a zjisit to, proč ho tam má. Sako, které měl rozepnuté úplně, mu dokonale vyrýsovalo vypracovaná ramena. Kolem krku černobílý šátek doplňoval jeho oblečení. Jako doplněk měl na hlavě černý klobouk a na očích sluneční brýle, které mu zakrývaly jeho dva smaragdy. Docela mě mrzelo, že jsem mu neviděl do očí, ale plně mi to vynahrazoval výhled na jeho tetování. Snažil jsem se na něj nezírat a taky neslintat. Myslím, že se mi to moc nedařilo. Po tom, co jsem se znovu okřikl v mysli, že nejsem gay, jsem se vrátil zpátky do reality.

"Tak já si myslím, že můžeme jít" ozval jsem se a snažil se usmát.

"Určitě. Bude to úžasná noc" radoval se Niall a vydal se do chodby se obout. Já jsem počkal až projde i Kendall s Harrym. Jenže prošla jen Kendall a já kouknul na Harryho, který pořád nešel. Naznačil mi, abych prošel jako první. Pod dlouhé chvíli, kdy jsem na něj jen zíral, jsem se teda odebral do chodby. Omylem jsem se otřel o Harryho, který stál ve dveřích. Ten dotek jsem se snažil nevnímat a to se mi dokonce podařilo. V chodbě už stal Niall obutý a o něčem se dohadoval s Kendall.

"Uděláme si fotku už tady" přesvědčovala ho Kendall.

"Ne uděláme si fotku až na místě" protiargumentoval Niall v jejich malé hádce.

"Co kdyby jsme si udělali fotku tady a pak i tam??" Přišel jsem s nejlogičtějším řešením, se kterým by se měly spokojit obě strany.

"Ano uděláme to takhle!" vykřikla radostně Kendall "takže pojďte ke mě" zavelela a vytáhla telefon. Stoupnuli jsme si kolem ní. Niall byl po její levé straně a já s Harrym po pravé. Harry chytil mě kolem ramen a Kendall kolem pasu.

"A sýr!" Zasmál se Niall a začal se usmívat do foťáku. Když jsem to slyšel musel jsem se usmát taky.

Tak vznikla naše první fotka.

Sign On Right Wrist Where stories live. Discover now