Loui 7

3K 183 22
                                    

Ten, kdo klepal se ani neobtěžoval počkat na to, až ho vyzve učitel, ale vešel rovnou dovnitř. Po zjištění, že ten nedočkavý člověk je ředitel jsme se všichni postavili a počkali až nás vyzve si sednout, což se vzápětí stalo. Poprvé jsem si všiml člověka, co vešel hned za učitelem. Byla to naše nová spolužačka.

Byla přesně jak ji Niall popisoval. Trochu vyšší. Nejspíš bude vyšší než já. Dlouhé hubené nohy v černých skinny jeanách ještě více vynikaly a dělali ji vyšší než byla. Hnědé vlasy měla stažené do neupraveného drdolu. Musím uznat, že byla fakt krásná.

Niall do mě hned drbnul loktem "To je ona. Jmenuje se Kendall" zašeptal Niall ke mně, ale porad koukal na ni.

"Dobrý den pane učiteli Darku" pozdravil našeho třídního ředitel a došel až k němu, aby si s ním mohl potřást rukou.

"Dobrý den pane řediteli" pozdravil slušně Dark a podal panu řediteli ruku. Ředitel mu ruku stisknul a poté jí pustil.

"Vedu Vám do třídy novou žákyni. Doufám, že jí přivítáte jak se patří. Já už půjdu. Mějte se a nashledanou" s posledním slovem se otočil i do třídy a věnoval nám pohled, hned poté odešel. Když Kendall přejela pohledem po třídě a poznala Nialla, nepatrně se usmála a Niall jí věnoval povzbudivý úsměv. Tohle jsem mu dost záviděl. Dokázal vždy podpořit a to jen jediným pohledem.
Ať jste byli nejistí v čemkoliv nebo jste se něčeho báli, byl tu Niall, který vždy věděl, co říct, aby vás uklidnil a nebo aspoň povzbudil. Já jsem takový nikdy nebyl a docela mi to vadilo.

"Dobře, tak vítám tě tu a doufám, že mezi nás zapadneš. Já jsem Harper Dark a jsem třídní učitel. Co kdyby si se nám představila, aby jsme tě trochu poznali? " představil se a zeptal se mile pan učitel a já viděl jak se Niall uculil při jeho slovech.

"No dobře" přikývla na jeho otázku "jmenuji se Kendall Jenner. Je mi 17 a přestoupila jsem sem na školu z právnické školy" zakončila trochu nervózní proslov. Nedivím se jí, že je nervózní. Na jejím místě bych neřekl ani půl slova natož takhle něco málo o sobě.

"Tak zdravím tě Kendall a posaď se zatím támhle k Honour" usmál se a ukázal k volnému místu pan učitel. Pozoroval jsem Kendall až k jejímu místu a už teď jí litoval, že si musela sednout k Honour. Honour nebyla holka se kterou by jste se chtěli bavit. Byla to vyperoxidovaná blondýna, co měla kolem sebe spoustu vypatlanejch holek, co následovaly jejího příkladu.

"Tak a začneme..." začal pak učitel, tak jsem se otočil dopředu a začal poslouchat, co nám vysvětluje.

...............

"Ahoj Nialle" ozval se o přestávce hlas za náma. Hned jsme se s Niallem otočili na narušitele. Byla to Kendall.

"Ahoj Kendall" usmál se na ni Ni "tohle je můj kamarád Louis" ukázal na mě Niall a usmál se na ni.

"Ahoj" usmál jsem se na Kendall trochu nejistě. Ona mi úsměv oplatila, ale víc jistě.

"Ahoj jsem Kendall" natáhla ke mně ruku a já ji jemně stiskl.

"Přišla jsem za váma, protože tu nikoho neznám a s tou Honour se mi být nechce. Je mi dost nesympatická" odůvodní nám její příchod.

Niall se začne smát "Jo to ona je nesympatická úplně všem. Pojď si za náma sednout. Vem si židli a postav si ji někam okolo nás a sedni" máchal rukama snad do všech světových stran. Musel jsem se nad ním pousmát.

"Jo jasně" přikývla Kendall a našla si nějakou volnou židli a posunula si ji na moji stranu lavice. Když jsem viděl Niallův ublížený výraz, musel jsem se začít smát.

"Ale noták to bude radši u něj než u mě? Mám to brát osobně?" Zamračil se a nafouknul uraženě tváře. Teď vypadal tak hrozně roztomile. Byl jako naštvané kotě. Bylo to fakt roztomilý.

"Ano Ni, ber si to osobně. Radši budu sedět u Louiho než u tebe" pokrčila rameny a posunula se ještě víc ke mě. Začalo mi to být trochu nepříjemný. Přece jen já nebyl tak moc společenský jako Nini. On se začal bavit s každým a já skoro s nikým. Pokud sem nemusel bavil jsem se jen s Niallem. Bylo to pro mě lepší a měl jsem to tak rád. Řeknu vám Niall vážně vydal za všechny kamarády, co bych si přál.

"A to proč jako?" Pořád vypadal jako naštvané kotě.

"To proto, že moc mluvíš. Zachvíli tě budou bolet ruce" vyplázla na něj jazyk.

"Proč ruce?" Nepochopil to Niall. Občas mu fakt něco dlouho trvá "počkej. Už vím jak si to myslela. A hej ne nebudou mě bolet ruce" zamračil se a založil si ruce na hrudi "Loui řekni jí něco" otočil se na mě s prosbou v očích.

"Nezatahuj mě do toho" zamumlal jsem a sklopil pohled ke svým rukám v klíně.

"Ale notak Loui, ona mě týrá" dál mi ruku na rameno a pořád na mě koukal s prosbou v očích.

"Netýrám" začala mu se smíchem odporovat Kendall. Niall mi víc zmáčkl rameno v němé prosbě.

"Netýrá Nini, jen poukazuje na zjevnou pravdu. Já sám jsem ti to říkal víc než jednou, že při mluvení nemáš tolik rozhazovat rukama" kouknul jsem na něj s omluvným výrazem.

"Cože? Takže už i ty jsi proti mně?" Začal to přehrávat. Možná až moc. "A já myslel, že ty nikdy proti mně nebudeš, že mě nenahradíš, že semnou budeš ve zlém i dobrém" vážně dost přehrával. Kendall se začala hrozně smát a já začínal být docela nesvůj.

"Nialle, nech toho" kopnul jsem ho pod stolem do nohy. Na to se Kendall začala ještě víc smát. To už mi bylo fakt nepříjemný. Kendall seděla moc blízko mě a ještě se oba smáli.

"No dobře. Už toho nechám" začal se smát Niall a Kendall už si utírala slzy od smíchu.

Sign On Right Wrist Where stories live. Discover now