12.kapitola

1.4K 49 0
                                    

9.den

Lehce po půlnoci jsem slyšela Jakuba, jak chodí po bytě. Nejspíše mě hledal a nakonec se mu to i povedlo.

,,Angee?" Otevřel dveře do pokoje. Nehýbala jsem se, jen jsem se snažila dýchat v pravidelném rytmu aby si myslel, že spím. ,,Ta holka, která tady byla nebyla moje přítelkyně. Před půl rokem jsem se s ní rozešel, ale ona mě pořád pronásleduje," povzdechl si. ,,Vím, že spíš, ale třeba dají uši infromaci mozku a ten ti to zobrazí ve snu. Zamiloval jsem se do tebe a mám rád jenom tebe," řekl a posadil se na kraj postele.

Já pak musela nějak usnout, protože když jsem se probudila, okolo třetí ráno, tak Jakub seděl na zemi, opřený o zeď a pozoroval mě.

,,Angee?" Zašeptal a já k němu zvedla hlavu.

,,Hmm?" Zamumlala jsem a trochu na něj posvítila abych ho viděla. Opuchlí obličej, oči červené od breku, asi ho to fakt mrzelo a mluvil pravdu.

,,Chtěl bych se omluvit za Harper. Nechodím sní a nemiluju jí, teď už ne. Mám rád tebe," zašeptal.

Zvedla jsem se z postele a posadila se na zem vedle něj. Přikrila jsem ho dekou a chytla ho za ruku.

,,Měla jsem počkat až dorazíš domu a promluvit si o tom s tebou," naznala jsem. ,,Ale v tomto směru jsem hrozně tvrdohlavá a špatně tyto zprávy nesu."

Otočil ke mně hlavu a políbil mě. Prostě jsme jen tak seděli na zemi pod peřinou a povídali si. Probrali jsme malého prince a naše názory byli v podstatě stejné.

Strašně mi to připomělo starý časy, kdy jsem takhle seděla se svojí nejlepší kamarádkou a drbaly kde koho.

,,Chtěl by jsi slyšet, proč jsem tady?" Zeptala jsem se ho a on jen přikývl a více stiskl mou ruku. ,,Byla jsem vzorná holka. Doma jsem pomáhala, dobré známky nosila a nakonec jsem se zamilovala do hokejisty, kterého mi shodou okolností představil táta. Byla to taková ta lásky na první pohled a byli jsme spolu 2.roky, tedy dokud jsem ho nenačapala v posteli s mou dobrou kamarádkou," zamumlala jsem.

,,To mě mrzí Angee," řekl Kaba a vtáhl si mě do objetí.

,,Ještě jsem neskončila," naznala jsem. ,,Změnila jsem se. Začala jsem dělat problémy, lítala z jednoho baru do druhýho a začala jsem být šíleně rozmazlená. Tátovi došla trpělivost a tak mě za mími zády, přihlásil do té soutěže. Nechtěla jsem aby jsi si mě vybral, ale teď jsem na druhou stranu možná i ráda. Vím, od kterých kluků se držet stranou a které smým pustit ke svému srdci."

,,To jsi si všechno uvědomila díky mně?" Zajímal se a hlavu naklonil na stranu. Bylo to roztomilé.

,,Umm jo, asi jo?" Usmála jsem se.

,,Tak to jsem rád," zamumlal a podíval se mi do očí. ,,A kterého kluka pustíš ke svému srdci?"

,,Nejspíše jen tebe Jakube," usmála jsem se a on mě dlouze políbil.

Měsíc s hokejistouWhere stories live. Discover now