BÖLÜM 9| Yıldızlar

374 99 16
                                    


Maroon 5- Memories

Yıldızlar, binlerce kez teşekkür size

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Yıldızlar, binlerce kez teşekkür size... 

---

Sis, yavaş yavaş yaklaşırken ben de geriye doğru adımlar atıyordum korkuyla. Ateş bana döndü dehşetle. Çok korktuğu her yerinden belli oluyordu. "Işınlanamaz mıyız?" diye bağırdım. Kafasını iki yana salladı. "Denedim ama başaramadım. Şu anda ışınlanamıyorum." dedi. Korkuyordum. Bana bir şey olabileceği için değil Ateş'e bir şey olabileceği için.

Sis gelmeden hemen kendimi Ateş'in önüne attım. Onu siper edersem belki koruyabilirdim. Ateş, omzuma dokundu. Arkamı döndüğümde korkuyla açılan gözlerini gördüm. "Sakın benim için kendini tehlikeye atma." dedi. Kafamı iki yana salladım. "Ne olursa olsun seni kurtarmak için elimden geleni yapacağım." dedim kararlı bir ses tonuyla. Kafasını iki yana salladı ama onu takmadım. Başımı yeniden önüme döndürdüm. Sis gelmek üzereydi.

Ne yapacağım, Ateş'i nasıl koruyacağım ya da kendimi nasıl koruyacağım hakkında en ufak bir fikrim yoktu ama korumam gerektiğini biliyordum. Ateş'i.

Sis, artık dibimde duruyordu. Yine içime girecekti. Ya da içimize. Ben belki sağ kalacaktım ama Ateş'e ne olacağını bilmiyordum. Belki o da benim gibi kurtulacaktı ya da belki de kurtulamayacaktı, sağ kalamayacaktı. Bu riski göze alamazdım. Ateş'e bir şey olmasına dayanamazdım. Hızla Ateş'e bir bakış attığımda korkuyla arkamda durmaya devam ettiğini gördüm. En az onun kadar ben de korkuyordum.

Bir andaki hırsımla, sise olan öfkemle ve Karanlık Meleklere karşı hissettiğim kinle elimi kaldırdım bağırırken. Elimden çıkan şey ile irkildim. Ateş... Kollarımdan elime doğru gelen  o ateş. Elimi yakmayan ama sıcaklığını hissedebildiğim o ateş. Güçlerim mi vardı? 

Elimden çıkan parlak ateşe bakakaldım. İlk kez gördüğüm ve aslında bu zamana kadar içimde olan o güç. Arkama baktığımda Ateş'in de şaşkınlıkla elime baktığını gördüm. Demek ki onların böyle bir gücü yoktu ya da benim gibi daha keşfetmemişlerdi. 

 

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Sisin İçinden GeçersemWhere stories live. Discover now