TEŞEKKÜRLER

184 63 57
                                    

Merhaba arkadaşlar!!

Bu bölümü hem mutlu hem de üzgün bir şekilde yazıyorum. Hatta ağlayacağım neredeyse. Neden bilmiyorum ama böyle bir bölüm atma isteği vardı içimde hep. TEŞEKKÜRLER bölümü yazmadan kitabı Tamamlandı yapmak istemiyordum. Bu bölümü okuyorsanız eğer umarım kitabı okumuşsunuzdur. Birazcık spoiler var çünkü içinde. Bu arada bu ilk kurgum olduğu için hatalarım olduysa affola. Kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Hadi teşekküre geçelim!

İlk olarak aileme çok teşekkür etmek istiyorum. Beni her şeyde eksiksiz bir şekilde destekleyen aileme. Her konuda, ne olursa olsun. Hayallerimin arkasından gitmemde sonsuz emekleri var. Anneme, babama ve kardeşim Defne'ye. Hepsine bol bol öpücüklerimi gönderiyorum.

Bana ilham veren her şeye çok teşekkür ederim. Her varlığa. Canlı cansız fark etmeden her birine tek tek teşekkür ederim. ( Sanki beni duyuyorlar da. :D Test kitaplarım bile ilham verdi. :))

Karakterlerimin hepsine ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum.

Nisa. Sana her şeyin için çok teşekkür ederim. Bana çok şey kattın yazarken. Eminim senin karakterini, yaşadıklarını okuyan herkese de az da olsa bir şey kattın. Bazen sana yaptıklarında sinir olsam da genel olarak beni hep gururlandırdın. Bitirdiğim ilk kitabın ana karakteri olduğun için sana çok çok teşekkür ederim. Seni yanaklarından öpüyorum. Seni çok seviyorum. (Benden sana bir tavsiye: Bu kadar gururlu olma! )

Bora. Sana yaptığın her davranışın için ayrı ayrı teşekkür ederim. İnsanlara verdiğin önem çok büyük biliyorum. İnsanlara çok çabuk güvenmen bazen yanlış sonuçlar doğurabilir belki ama iyi sonuçlar da doğurabilir sonuçta. İçin hep iyi olsun. Sana da tekrar çok teşekkür ederim. Seni çok seviyorum. (Benden sana bir tavsiye: İnsanlara bu kadar çok bağlanma. )

Akın. Sana ayrı bir şekilde teşekkür ediyorum. ÇİKOLATALI KURABİYEM. Kurguya ayrı bir zevk kattığın için bin teşekkür. Nisa'ya motive olduğun ve ona hep inandığın için teşekkürler. Sen olmasan Nisa ne yapardı?? Beni güldürdün. Hatta kahkahalar attırdın yazarken. Seni ayrı bir seviyorum ama diğerleri duymasın. Aramızda sır olarak kalsın. Shh!! ( Benden sana bir tavsiye: Hep böyle kal. Hiç değişme. Sakın! )

Ateş. Sana ne desem bilemiyorum. Sana da çok teşekkür ederim. En başlarda en sevdiğim karakterdin ama şimdi... Bilemiyorum. Seninle ilgili çok konuşmayacağım çünkü ikinci kitaptan spoiler olur diye korkuyorum. Keşke Şeytanların Kralı olmasaydın. Yapacak bir şey yok. Ama yine de seni çok seviyorum. Belki ileride nefret ederim. :/

Doruk. Sana varlığın için çok teşekkür ederim. Az da olsan çok iyi geldin kurguya. Nisa'yı bugünkü Nisa yapan sensin. Sen olmasan Nisa bu kadar cesur olamazdı. Huzurla uyu bebeğim. Seni her zaman çok seveceğim. Hep kalbimdesin.

Ceylan. Sana kısa bir teşekkür edeceğim sanırım çünkü sen varlığınla yetersin. Işılda tatlım. Çünkü senin ışıldaman lazım. Seni çok seviyorum. ( Benden sana bir tavsiye: Üzgünüm ama bazı insanlar bu kadar samimi olmanı sevmeyebilir. Öpüldün. )

Irmak. Sana da çok teşekkür ederim. Seni kimse sevmese, itici ve kötü bulsa da ben seni anlayabiliyorum. Çok çabuk sinirleniyorsun, biliyorum. Ama sonra pişman oluyorsun. Kurguya ayrı bir renk kattın tatlım. Seni çok seviyorum. ( Benden sana bir tavsiye: Bir işi sonuçlarını düşünmeden yapma. Sakın! )

Ceyda. Sana da teşekkür ederim. İtici olmanla, düşüncesiz olmanla, duygusuz olmanla ve bencil olmanla ünlüsün artık bu kitabı okuyan herkes için. Merak etme. Başardın. Güçlü göründün ve herkese kimseye muhtaç olmadığını gösterdin. Seni de çok seviyorum. Unutma ha! ( Benden sana bir tavsiye: Bu kadar itici olma. )

Yiğit. Değiştiğin ve Nisa'ya bu kadar iyi geldiğin için sana binlerce teşekkür borçluyum. En sevdiğim karakterlerimden birisin. İleride sana çok yer veremeyecek olsam da sen bir yerlerde hep kurgunun içinde olacaksın çünkü Nisa senin de sayende bu yere kadar geldi. Gelebildi. Sen iyi bir ağabeysin. Önceden ne kadar kötü şey yapmış olsan da artık unutma vakti geldi. Sen artık iyi birisin. Seni çooook seviyorum ve binlerce kez teşekkür ediyorum. ( Benden sana bir tavsiye: Kendini suçlamayı bırakmalısın. )

Ve en sonda da sizlere teşekkür etmek istiyorum. Oy verdiğiniz, okuduğunuz ve desteklerinizi esirgemediğiniz için çok çook teşekkür ediyorum size. Kurgumu belki sevdiniz belki saçma buldunuz sorun değil. Yine de bu bölümü okuyorsanız çok teşekkürler.

Yeni kurgularla geleceğim karşınıza. Şu an Lunaparkın Kalbi adlı hikayeme devam ediyorum. Polisiye bir kurgu olacak. Ona da hesabımdan bakabilirsiniz. Bu kitap bittiği için ona devam edeceğim. O bittiğinde bu kurgunun ikinci kitabını yazmaya başlayacağım. Beklemede kalın. Hepinizi çok çok seviyorum ve çok çok öpüyorum.

Muah Muah...

Beni instagramdan takip edebilirsiniz. books_advices

Yeni kurgularda görüşmek üzere hoşça kalın!! Sizleri çooooook seviyorum. <3

Sisin İçinden Geçersemحيث تعيش القصص. اكتشف الآن