*Prolog*

40.1K 1.2K 275
                                    

Hayat;Ne kadar kısa bir kelime öyle değil mi? Ama içine yüklediği anlamlar ne de derin tıpkı biz gibi! Bir hayata kaç yaşam sığar, kaç aşk sığar, kaç insan, kaç acı, kaç aile sığar? İnsan vurulduğu yerden yaşar mı peki? Ya da siz öldümderken yenid...

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Hayat;Ne kadar kısa bir kelime öyle değil mi? Ama içine yüklediği anlamlar ne de derin tıpkı biz gibi! Bir hayata kaç yaşam sığar, kaç aşk sığar, kaç insan, kaç acı, kaç aile sığar? İnsan vurulduğu yerden yaşar mı peki? Ya da siz öldüm
derken yeniden doğdunuz mu? Hiç ölüme kafa tuttunuz mu? Kafa tuttunuz mu dünyaya hiç şuncacık benliğinizle...

Merak ettiniz mi hiç giden mi ölür kalan mı? Ben merak etmeyi bırak yaşadım bu iki fiili. Gideni de gördüm kalanı da! Peki şimdi hangi tarafta durmam lazım; gidenin arkasında mı kalanın yanında mı? Siz hiç arafta bir seçim yaptınız mı? Ben yaptım, sonucu ne mi? Ne yandım ne yaktım! Ben, ben olarak kaldım. Şuncacık benliğimle koskoca hayata horozlandım. Kazanan kim mi oldu? Onu da hikayemde okuyarak yaşayın, ben kim miyim ailemin kaderini değiştiren bir kız çocuğu, Suhandan Gediz!

 Kazanan kim mi oldu? Onu da hikayemde okuyarak yaşayın, ben kim miyim ailemin kaderini değiştiren bir kız çocuğu, Suhandan Gediz!

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Hayat; Bilinmeyen ne çok şey taşır içinde. Milyonlarca insan, binlerce dil, çesit çeşit ırk ve din! Peki ben herkesi kucaklayan evrenin neresindeyim, hangi ufak dünyanın içindeyim? Hangi akidenin halkasında dönüp duruyorum, hangi inancın içinde kıvranıp ışığımı arıyorum.

Bir varoluş savaşıydı benim ki!

Işığım beni bulana kadar çok kıvrandım, çok yandım, çok yakdım. Ama dindim ben de yağmurlar gibi, yönümü buldum, yönüne vuruldum.

Bilmediğim topraklarda tanımadığım bir inançla tanıştım. Kaybolmuş benliğime ufak bir kıvılcım çaktım belki de. Kendimi çekip çıkardım gizlenmiş taşlar arasından. Doğru olanı, hak olanı buldum. Duruldum mu? Bunun cevabı benim yeniden yazdığım hikayemde gizli. Ben kim miyim? Yönünü kaybeden ama ışığını yakalayan bir adam Andrea Bianchi!

💚💚💚💚

Bölümlerin yayın günü için takipte kalın. Kısa bir süre sonra
"Yönüm Sana" sizlerle. O vakte dek Allah'a emanet olun💚💚

YÖNÜM SANAWhere stories live. Discover now