11

12.4K 1.1K 449
                                    

Helloooooo!

Biz geri geldik! Bir ay kadar, uzun bir süre ayrı kalmamızın dayanılmaz hasreti ile gümbür gümbür bir bölümle geldim. Ben yazarken çok keyif aldım umarım sizde okurken benim kadar keyif alırsınız. Fazla uzatmadan sağlık durumundan bahsedeyim. Karantina sürecim son buldu, son testlerim negatif çıktı. Ben çok iyiyim, bomba gibi geri döndüm. Bu süreçte bir sürü iyi dileklermesajı aldım, kimilerine dönüş sağlayabildim kimilerine sağlayamadım. Ama hepinizin bu ilgisinden çokça mutlu oldum. Allah'a şükür kötü bir süreci sizin dualarınız ve okuduğunuz ayetler sayesinde atlattım. Allah sizden razı olsun, sizleri çok seviyorum ve sağlığınız için gerekmedikce evden çıkmayın bu hastalık süreci çok zor ve sancılı kendinize iyi bakın 😘

UNUTMADAN!

BU GECE YAN SAYFAMIZ OLAN "YAZARLARLASOHBETKİİTAPELİST
İNSTAGRAM SAYFASINDA CANLI YAYINDA OLACAĞIM. BENİ SEVENLERİ YAYINA BEKLERİM.

(Her seferinden 15-20 kişilik yayın yapmaktan sıkıldım. Biraz kalabalık gelin ki yayınımız renklensin🤩)

Cihangir hastaneden bir sinir harbiyle çıkarken ona eşlik eden Beyazıd ve Cenk'in de aşağı kalır yanı yoktu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Cihangir hastaneden bir sinir harbiyle çıkarken ona eşlik eden Beyazıd ve Cenk'in de aşağı kalır yanı yoktu. Cenk iki adamdan daha atik davranıp sürücü koltuğuna geçerken sakinlikleri ile nam salmış ikiz kardeşler bir adamı öldürecek manyaklığa ulaşmışlardı bile. Saatler önce aldıkları bir telefon ile gözleri kararmıştı.

Kardeşleri bulunduğu için sevinseler mi yoksa o damat bozuntusunun onlara haber vermeden kendi başına işe kalkışmış olmasına sinirlenseler mi bilemediler. Beyazıd ilk defa kendini yetersiz hissetmişti. Biricik kız kardeşini koruyamamıştı bu da yetmezmiş gibi onu koruyan ve kurtaran bir başka adam olmuştu. Bunu yediremiyordu, kardeşinin yanında olması gereken kendisiydi, Cihangir'di olmadı Cenk'ti ama bir Civan kadar bile olamamıştı. Zavallı çocuk diye düşündü Beyazıd. Kardeşini koruyan iki adama da her ne kadar kızsa da aslında bir o kadar da minnettardı.

Cenk verilen adreste arabayı durdurup hızla araçtan inerken ikizler de aynı atiklikle indiler araçtan. Bir ahbaplarının oteline gelen gençler kapıda onları karşılayanları umursamadan asansöre yöneldi. Cihangir çatı katı tuşuna basarken yerinde duramıyordu. İlk defa avuçları kaşınıyordu. O adamları doğduğuna pişman edecekti, kardeşlerine bulaşmak neydi gösterecekti.

YÖNÜM SANAWhere stories live. Discover now