0.3

16K 1.3K 469
                                    

Bölüme başlamadan evvel sizi ufak bir değişiklik hakkında bilgilendirmek isterim. Bildiğiniz üzere Suhandan karakterini bir Hukuk kadını olarak işleyecektim ama hikayenin akışına bağlı olarak yurt dışında diplomasını kullanamayacağı için mesleğini değiştirmiş bulundum. Kendisi artık Mimarlık Fakültesi okuyor. Keyifli okumalar.

🎶🎶 ; Sasa- Yürüyorum dikenlerin üstünde

Bölüm ithafı nur09876543

İthafları İNSTAGRAM gönderilerimin altına yapılan yorumlardan seçiyorum.

IG; kiitapelist

💚💚💚💚

Suhandan bilmem kaçıncı kez odasını talan ediyordu. Bilekliği nereye gitmişti aklı almıyordu. Yemekten sonra biraz daha oturtulmuş ardından büyükbabası, Bianchi ailesi ile çalışma odasına geçmiş ve uzun uzun konuşmuştu. Kimse bu konuşmanın  detaylarını bilmesede Neslihan halanın güler yüzünden işlerin iyi gittiği anlaşılmışdı.

Herkes odasına çekildikten sonra üzerine değiştirip yatağına giren Suhandan kendinde ki eksikliği işte tam o an fark etmişti. Banyo yaptığı zamanları saymazsa hiç bir anından kolundan çıkarmadığı bilekliği yoktu. Onu nerede düşürmüş olacağını hatırlamaya çalışırken gözleri çoktan dolmuştu.

Onu kaybedemezdi!

Tüm gün yaptıklarını beyninden tartıp dururken aklına gelen o anla adımları duraksadı ve odasının ortasında volta atmaya bir son verdi. Gündüz odaları temizlerken Gizem ile girdiği boğuşmayı hatırladı. Ütülediği çarşaflara bir kez daha atlayan kuzenini bir güzel paylamıştı, hatta yetmemiş yatağın üzerinde birbirlerine girerek yuvarlamışlardı. Bilekliğini de o an düşürmüş olmalıydı.

Bakışları tavanına çıkarken üst kattaki odaları düşündü. Evin en üst katı yani çatı katı, misafirlere ayrılmıştı. Orada ki bütün odalar yatıya kalacak misafirler için kullanıma açılmıştı. Suhandan bilekliği olmadan asla ama asla yatamazdı. Belki psikolojikti belki de batıl bir inançlı ama o bileklik olmadan Suhandan asla uyuyamazdı. Uyusa bile bütün gecesi kabuslara gebe kalırdı.

Anlık bir kararla pijamalarının üzerine hem kimono hem de sabahlık olarak kullandığı saten parçayı çekip baş ucu çekmecesinde duran namazlıklarının arasından yazmasını başına geçirdi. Neticede orada kalanlar akrabalarıydı hem odalarına daha yeni çıkmışlardı hemen uyumuş olamazlardı.

 Neticede orada kalanlar akrabalarıydı hem odalarına daha yeni çıkmışlardı hemen uyumuş olamazlardı

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Suhandan misafir odalarının bulunduğu kata gelirken halasının kaldığı odanın önünde durdu. Acaba ondan mı rica etseydi? Uzun süre kapı ile bakışan Suhandan sonunda kapıyla bakışmaya son verip koridorun sonunda ki odanın önüne geldi. Umuyordu ki bu oda Carmen'in ve Antonio'nun olsun. Aslında evli bir çifti rahatsız etmek istemezdi ama kapının ardında Andrea'nın olacağını düşünmek onu daha fazla geriyordu.

YÖNÜM SANAWhere stories live. Discover now