COVİD-19

9.9K 456 128
                                    

Herkese merhaba. Öncelikle yeni bölüm sanan arkadaşlar kusura bakmasın bu sadece kısa bir duyuru.

Yeni bölümün ne zaman geleceğini merak edip duruyorsunuz, bu da en büyük hakkınız. Öncelikle bu hafta gelmeyeceğini belirtmek isterim. Nedenine ve ne zaman bölüm atacağıma gelirsek.

Aslında tatilden döndükten hemen sonra bölüm atacaktım tabi rahatsızlanmasaydım. Başta grip olduğumu sansam da sonrasında kuzenimden aldığım bir telefon ile işin rengi değişti. Kuzenimin yaptırdığı Covid testi pozitif çıkınca bende soluğu hastanede aldım. Iki gün evvel test yaptırdım. Tabi bu süreçte başka bir telefon daha aldım. O da bir diğer kuzenimden idi. Ağrı' da ki kuzenimin pozitif olmasının yanı sıra  Erzurum'da kaldığım apartmanda 3 aileninde Covid testleri pozitif çıkmıştı, bu da yetmezmiş gibi onlardan biri hasta olduğunu bile bile maskesiz bir şekilde orada ki evimize gelmiş bizden bir şeyler istemişti.

Söylerim size bu kul hakkı değil de nedir? Bir insan virüsü taşıdığını bile bile neden evimize gelir, üstelik hiç bir önlem almadan. Ne bir maske, ne sosyal mesafe önlemi. İnsanların gözü neden bu kadar kör, hayır anlamadığım bu önemsenmeyecek bir şey mi?

Neyse...

Esas meselemiz ise benim testiminde pozitif çıkması, belirtileri hafif bir şekilde atlatsam da baş ağrısı ve halsizlik beni en çok zorlayan etkenlerden biri, bu sebepten ötürü  bölüm atamıyorum. O kadar halsizim ki bu satırları bile nasıl yazdığımı bilmiyorum. 14 günlük karantina süresinde kendime geldiğim ilk an soluğu yanınızda alacağıma emin olabilirsiniz. Kendinize iyi bakın....

YÖNÜM SANAWhere stories live. Discover now