0.7

13K 1.2K 572
                                    

Bölüm şarkısı  sarkilardanvenuse  'den size geliyor. Ezginin günlüğü - Aşk bitti keyifli dinlemeler💚

 Ezginin günlüğü - Aşk bitti keyifli dinlemeler💚

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️

Neslihan üç gündür olduğu gibi odasının içinde sessizce hareket edip cam kenarında ki berjere kuruldu. İstanbul'un eşsiz gece manzarasını beş günlüğüne kiraladıkları evin deniz kıyısına bakan camından seyrediyordu. Aklı hala veda edemediği kardeşlerindeyken derin bir nefes çekti, yıllarca hasret çektiği evine, kardeşlerine, yeğenlerine böyle veda etmek istememişti.

Yıllar önce mecburi bir seçim yapmak zorunda bırakılırken bir kez bile düşünmemiş sevdiği adamı seçmişti. Asla pişman değildi, yine olsa yine yapardı ama şimdi farklıydı işte. Geçmişe nazaren ailesi ile sağlık bir iletişim içine girebilmişti. Onları bir kez görüp de ayrılmak, ikince kez çok zor geliyordu.

Belki düzgün bir şekilde veda edebilseydi, onlardan ayrılabilseydi gönlünde böyle fırtınalar esmezdi. Odanın kapısının açılmasıyla Neslihan arkasına dönerken yüzüne zoraki bir tebessüm ekledi. Farkındaydı sevdiği adamı da üzüyordu.

"Mio caro!" (Canım)

"Paolo."

"Come stai?" (Nasılsın?)

Neslihan cam kenarında ki tekli berjerden kalkıp ayakta dikilen kocasının ellerine tutundu. Nazik bir ona eşlik edip birlikte yatağın ucuna oturdular.

"Ben iyiyim, merak etme."

"Seni böyle üzgün görmek canımı sıkıyor mio caro!"

"Evimize dönünce her şeyi unutacağız. Biz yine yaşantımıza devam edeceğiz. Sen bunları daha fazla düşünme."

Paolo karısının sözlerine buruk bir tebessüm ederken gözlerinde ki özlemi bir kez daha gördü ve sevdiği kadının daha fazla üzüntüden kendisini yiyip bitirmesine izin vermedi.

"Eve dönmeden önce Trabzon'a uğrayacağız. Her ne olursa olsun onlar senin ailen, düzgün bir vedayı hak ediyorlar."

Neslihan duyduklarını idrak eder etmez kocasının boynuna sarıldı, öpücüklerini ardı ardına kocasının sevdiği yüzüne bırakırken kıkırdamalarına engel olamıyordu. Karı  koca aşkla birbirlerini severken dışarıda kopan büyük bir gürültü ile ayrılmak zorunda kaldılar.

"Neler oluyor?"

"Sakin ol mio caro, çocuklar olmalı."

Son anda aklına gelen detayla rahat bir nefes koyveren Neslihan kocasından ayrılıp odadan çıktı. Karı, koca evin merdivenlerinden inerken kalabalık ve bir hayli sarhoş gençlerle karşılaştı.

YÖNÜM SANAWhere stories live. Discover now