0.2

17.9K 1.3K 376
                                    

Bölüm şarkısı; Humood- Be Curious

Tanıtım videomuz; Unutmadan video instagram sayfamızda (kiitapelist) da mevcut sayfam spam altında nokta da olsa oraya yorum yaparsanız sevinirim.


Seslendiren; durannur sesine sağlık kardeşim 💚

💚💚💚

"Belim çatladı kızım ya bu nasıl iştir, sanırsın kraliyet ailesini ağırlayacağız. O da evin kızı işte."

Gizem koridordan bu yana söylene söylene Suhandan'ın temizlediği misafir odasına girerken onun elinde ki yastığı havalandırmakla meşgul olduğunu gördü.

"Amma söylendin be kızım, yaptığın iş söylendiğine deyse bari."

Gizem az evvel itinayla kabarttılan yastıklardan bir diğerinin üzerine o koca cüssesini bırakırken Suhandan sinirle omzuna geçirdi.

"Ya Gizem kalksana, sabahtan beri yatak örtüsünü ütülemekten belim koptu."

"Sen bir de örtüyü mü ütüledin?"

"Evet, sen ütülemedin mi?"

"Bazen o kafayla nasıl mimarlık fakültesini kazandın şaşıyorum vallahi, kızım adamlar bunların üzerinde yatacak zaten sen niye bir de ütü yapıyorsun."

"Ya manyak manyak konuşmada kalk şurdan."

Suhandan bir yandan Gizem'i kaldırmaya çalıştıp diğer yandan da saatlerce ütülemek için efor sarfettiği yatağın bozulmaması için uğraş veriyordu. Bu manyak kız başına her türlü belâydı işte. Gizem ısrarlarına ve söylenmelerine daha fazla dayanamayıp yataktan kalkınca yatağı tekrar düzeltip birlikte odadan çıktılar.

Evin içinde ki hummalı temizlik akşam yemeğine kadar devam etmişti. Sonrası ise klasik bir akşam yemeği. Gediz ailesinin vazgeçilmezlerine yeni bir kural daha ekleyelim. Asla ama asla yemek saatleri aksatılamaz ve eksiksiz sofraya oturulurdu.Yine kalabalık bir akşam yemeği yenmiş daha sonrasında büyük salona geçilmişti. Erkekler kendi arasında işler hakkına konuşurken biz kadınlar ise bir köşeye kurulmuş dedikodu yapmak ile meşguldük.

Gecenin ilerleyen saatlerinde Suhandan zor da olsa Gizem ve Civan'dan kurtulmuş odasına girebilmişti. Tüm günün yorgunluğunu sıcak bir duş ile attıktan sonra saten bir pijama takımı giyip kendini yatağa bıraktı. Malum yarın büyük gündü ve onun herkesten daha fazla enerjiye ihtiyacı olacaktı. Ee bugüne bugün koskoca Saruhan Gediz'in yegâne stres topuydu.

#########

Bazı geceler bir hüzün çökerdi koca benliğine, kendini sorgular dururdu. Sadece hayata geliş nedenini değil evreni de sorgulardı genç adam. Nereden geldik nereye gidiyoruz, yaşama amacımız ne, kime hizmet ediyoruz. Böyle uzar giderdi soruları ama aradığı cevapları bir türlü bulamazdı. Bütün hayatı aynı kurgu içinde geçiyordu. Doğdu ve büyüdü şimdi de ölmeyi bekliyordu. Ne yapmıştı bunca zaman! Ailesinin belirlediği okullarda okumuş, arkadaşlarıyla gününü gün etmiş sonrasında ise hayatına atılmıştı.

YÖNÜM SANAOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz