Prologue

570 20 0
                                    

Sziasztok én Nagy Csenge vagyok. Egy 15 éves lány aki már nagyon várja a versenyét. Most (októberben) lesz egy nagyobb szervezésű táncversenyem. Ebben az évben úgy volt hogy 4 is lesz de ugye le kellett mondani 2 különféle okok miatt szóval most itt vagyunk.

A verseny Budapesten van viszont a mi egyesületünk elég messze van tőle szóval busszal megyünk. Nincsenek nagyon barátaim akik pedig azok,nekik van egy sokkal jobb barátjuk nálam ezért elég sokszor egyedül vagyok amit már megszoktam. Ma van a napja hogy megyünk nagyon izgulok vagy 8x átnéztem hogy megvan e minden. Igen ez vagyok én mindent túlaggódok.

Mivel az egyesületnél csak egy barátnőm van aki más mellé ül így tudtam hogy egyedül fogok ülni aminek kicsit örültem hisz elmerülhetek a gondolataimban és nem dumálnak mellettem. Úgy terveztem zenét hallgatok meg közösségi médiát nézek egész út alatt így be pakoltam vagy tíz powerbankot feltöltve! Ami nálam nagy szó!:)

Szeretek korán megérkezni mert mindig félek hogy elmennek nélkülem (tudom eléggé túl gondolom megint) így most is úgy fel órával a busz érkezése előtt már ott voltam.
Egyre többen jöttek aztán megjöttek a tánc tanárok is. Fel szálltunk a buszra ami közben megérkezett mindenki valakivel beszélgetett de halkan mert féltek a tanároktól. Én csak az fülesem egyik felében zenét hallgattam azért csak az egyikben mert hallani akartam ha a tanárok szólnak valamit. Ez a gondolatom után meg is szólalt a tanár.

Seriously? Where stories live. Discover now