Part 20

173 13 5
                                    

De azért megszólalt:
-öhm, rendben.-mondta apa.
-kérsz valamit reggelizni? Milyen volt az út-kérdem.
-igen egy kis reggeli jól esne és az út sem volt rossz.

Ezek után megreggeliztünk mindnyájan és nemsokára anya is felkelt. A délelőtt jól telt úgy 11 körül minden vendégnek el kellett mennie. Mondjuk még mindig nem tudom miért jöttek tegnap este a fiúk de talán holnap megtudom mert úgy volt hogy elmegyünk 5-en moziba: Finn, Jaeden, Jack, Sári és én. A mai nap gyorsan elment kipakoltuk a többi cuccot amit apa hozott szóval nem volt unalmas ez a nap sem.

*másnap*

Úgy nagyjából 10 körül kelhettem fel ami nálam egy elég jó idő kelésre. A mozi csak este 6:30-kor lesz és nálunk találkozunk 5:45 körül. Azért náliunk mert mi lakunk a legközelebb a mozihoz és mivel Sári a szomszédom, Jack sem lakik messze és Finn és Jaeden az egész napot Jack-nél töltöti.

Miután kimásztam az ágyamból lekullogtam a lépcsőn ettem valamit amit találtam a hűtőben. Bementem a fürdőbe és megláttam magamat hát a látványtól nem igazán voltam elragattatva. A hajam tök kocos a szemeim alatt pedig akkora karikák találhatóak mint a Mount Everest. Na viccet félretéve tényleg elég rosszul néztem ki. Lezuhanyoztam és megmostam a hajam. Amíg kicsit vártam hogy száradjon a hajam magától (mivel így nem kell sokat szárítani és sietnem se kellett) feltettem egy arcmaszkot és megmostam a fogam. Leszedtem a maszkot és megszárítottam a hajam. Mivel elég egyenes hajam van így nem szoktam vasalni és hajvasalóm sincs.

Mikor még Budapesten voltunk az egyesülettel és Sárival és Jae-jel töltöttem a déutánt bementünk egy drogériába hogy vegyünk hajfestéket legalábbis én és Sári. Viszont azóta nem próbáltam ki és megláttam a fürdőszobapolcon így úgy gondoltam kipróbálom. A festék valamilyen vöröses színben pompázott. Úgy gondoltam csak a hajam végét festem be.

Sikerült is a festés és a középhosszú barna hajamhoz szerintem elég jól állt ez a sötét piros szín. Nekem nagyon tetszett. Lementem a lépcsőn (mivel a szobám fürdőjében festettem) és  megmutatam a szüleimnek. Először kicsit kiakadtak de utána tetszett nekik. Az eredményről küldtem egy képet Sárinak és neki ő is nagyon imádta. A többieknek nem mondtam róla semmit úgy gondoltam lepődjenek meg.

Ezek után elkezdtem öltözködni. Mivel még mindig tél van így hideg is szóval egy kék oversize pulcsit vettem fel egy piros és sárga felirattal rajta. A nadrágom egy sötétkék kicsit szakadt farmer volt aminek az alját felhajtottam. A cipőm egy fehér talpú felül fekete Converse volt amihez egy fehér zoknit párosítottam.

Délután egy körül lehett mire mindennel elkészültem. Megebédeltem és bekapcsoltam a tv-t valamilyen filmet elkezdtem nézni fogalmam sincs mi lehett. Közben kicsit telóztam és olvastam is így érthető miért nem tudtam mit nézek csak valahova odakapcsoltam. Miután vége lett délután 4 volt már. Sári átjött hozzánk miután vége lett a filmnek.

Úgy gonoltuk mivel ma már úgyis volt egy hajfestés miért ne lehetne mégegy. Így befestettem Sári vörös hajának végét sötét lilára hisz otthon nemcsak vörös hanem lila hajfesték is volt.

Miután mindezekkel elkészültünk már 5 óra volt így volt még időnk amíg a fiúk megérkeznek. Beszélgettünk és néztünk valamit a tv-ben amíg meg nem érkeztek.

*halii! Úgy döntöttem ma írok még egy részt szóval itt van. Most egy hosszabb résszel jöttem remélem örültök neki. Következő rész nemsokára.
puszil: whitedaisyisblack*

Seriously? Where stories live. Discover now