Part 1

387 22 0
                                    

-Kis csendet kérnek!-mindenki elhalkult- szóval jön a két gyerekem és pár barátjuk is legyetek velük elfogadóak beszélgessetek velük, csak halkan. A közepes csoport főleg mert ők elég hangosak és a ti korotokban vannak a gyerekeim, de ez attól még mindenkire vonatkozik.(ezt ránk értette,majd később elmagyarázom) Semmiféle ordítozást nem tűrők el se itt se a színházban ott pedig főleg mindenki csendben lesz aki kiabál le is szállhat a buszról és haza gyalogolhat! Csak mi kiabálhatunk (ezt magára és a másik tánc tanárra értette).
Szóval most elmagyarázom. Azért mondta hogy mi vagyunk a leghangosabbak mert van pár táncos társam aki nem igazán veszi ezt az egészet komolyan és végig röhögi a próbákat.

Mivel egyedül ültem és nem volt több négyes hely így sejtettem hogy valaki le fog még mellém ülni akik nem a tanárok lesznek mert ők már leültek az első 2-es helyre.
Nagyon izgultam pedig tudtam hogy nem muszáj beszélgetni csak nézhetek ki az ablakon és gondolkodhatok zenehallgatás közben. Majd megjelent egy úgy 16-17 éves srác mellettem és megkérdezte:
-Can I sit here?( Leülhetek?) ez meglepett miért angolul kérdez? De aztán csak meg tudtam szólalni.
-Sure.(persze.) Amikor leült mellém nem is figyeltem fel rá hogy ki de aztán csak rám nézett és egyszerre az az érzés fogott el hogy cseszd meg! Hogy miért? Mert Jaeden Martell ült mellettem aki az én háttérképem csak észre veszi ha már mellettem ül szóval gyors kerestem valami képet ami olyan chilles hangulatú a telomban és beállítottam háttérnek. Aztán az is eszembe jutott hogy Defending Jacobot akartam nézni amiben legjobb tudomásom szerint(mert már egyszer végig néztem a sorozatot) ő benne van szóval inkább gyors elindítottam valami zenét a telomon. Majd megint megszólalt (ezt mostmár fordítom)
-megkérdezhetem a neved?
-jah igen bocsi elfelejtettem bemutatkozni Csenge, Nagy Csenge.
-Jaeden Martell.
-és mit keresel Magyarországon vagy úgy egyátalán ezen a buszon?
-nem mondták hogy jönnek Tomi barátai?
-Tomi?
-igen a tanár fia
-oo... de te az ő barátja vagy?
-ohm igen?!
-bocs a sok kérdés miatt de te mit csinálsz itt mármint te nem Amerikában laksz?-majd rájöttem lehet nem kéne mindent elmondanom amit tudok róla szóval valahogy kihúztam magam a csávából- Mármint olyan amerikainak nézel ki-ez most komoly Csenge???- nincs brit akcentusod inkább olyan amerikai szóval gondolom amerikai vagy?!
-öhm semmi gond és igen amerikai vagyok. De azért jöttem hogy meglátogassam a haverom ő meg mondta hogy mennek valami ilyen versenyre és ha már erre járok beugorhatnék.
Időközben elindult a busz és mindenki rajta volt szerencsére! -csak még egy kérdés és békén hagylak eskü!
-igen?
-miért pont mellém ültél? Mármint volt még egy csomó mely előttem meg mögöttem is?!

Seriously? Where stories live. Discover now