Part 7

240 15 2
                                    

Aznap este még kicsit telóztam meg írogattam Sárival meg Jaedennel ja és csináltunk egy csopit még amikor 3-an voltunk a városban szóval ott is irogattunk.

Ki készítettem a holnapi edzős, versenyes és a normál ruhám is szóval fel voltam készülve. 10-kor volt a takarodó szóval arra minden kisebb megtanulta hogy színlelje hogy alszik. Mi nagyobbak meg ugye nem meglepő módon ezt már tudtuk szóval mire bejött a tanár megnézni hogy alszunk-e mindenki ugye már "aludtunk" miután kiment a tanár mindenki nyomta a telóját.

Viszont azt hallottam hogy a másik felsős szobában megszólalt a TikTok mert ugye azt kell ám egész este nyomni viszont állítólag ezt a tanár nem vette észre szóval hajszál híján múlott. Ezek után még halkan picit beszélgettünk a szobatársaimmal meg írogattunk a "csoda hármas" csopiba (így neveztük el a közös csoportunkat Jaedennel és Sárival. Aztán el aludtam.

Másnap reggel 8-kor kellett kelni és egyből indultunk le a földszintre próbálni. Jaeden most nem volt itt mert el ment Tomival valahova. Az másik csaj se jött mert ő meg Tomi tesójával ment mert ugye ő hívta meg ide.  
A próbák hosszúak és fárasztóak voltak. Délre vége lett a próbáknak majd elmentünk egy étterembe kajálni mármint mindenki máshova ahova akartak. Viszont voltak kitételek a kajával kapcsolatban: együnk eleget mert ha nem eszünk eleget akkor elájulunk viszont ne is együnk túl sokat mert akkor kidobjuk a taccsot. Az ebédem a KFC-ből volt mert Sárival megbeszéltük hogy ott eszünk együtt viszont amit ott láttunk az nem volt a legjobb.

Seriously? Where stories live. Discover now