Part 21

170 13 7
                                    

Amúgy Sárin egy kék hosszú kantáros nadrág volt alatta egy fehér hosszú ujjú  haspólóval amin egy rózsaszín felirat volt amin az "Angel" szó ékeskedett. Egy fehér térdzokni és egy fekete basic Vans volt a lábán. A haja egy rendezetlen kontyban volt mielőtt hajat festettünk volna.

Mikor megérkeztek a fiúk teljesen egyértelmű hogy otthon érezték magukat és a csengő vagy a kopogás felismerésére még mindig nem került sor, pedig már illene.
-helloooo!!!-köszönt egyszerre a három fiú.
-Anya, apa ő itt Finn, Jack és Jaeden haverja de őket már ismeritek. Velük megyünk moziba. És esküszöm megtanítom nekik mit jelent a csengő fogalma és merre is található-e mondat után rosszalló pillantást vetettem rájuk.

Mikor Finn meglátta Sárit kicsit ledöbbent. Szerintem bejön neki Sári így nem lesz ez a mozi a legjobb ötlet úgy érzem. Sári, Jack és Finn egy helyiségen belül. Na ez kész katasztrófa.
Azt viszont még nem derítettem ki Sárinak bejön e Finn de majd az út alatt.
-látom hajszalont nyitottatok.-szólt Jaeden ezzel az új "hajszínünkre" utalva.
-hát az unalom ezt hozza ki belőlünk-szólaltam meg.
-szólhattatok volna hogy unatkoztok akkor jöttem volna-szólt Finn majd egy kaján mosollyal pillantott ránk.
-most hogy mindenki kész van indulhatunk.-szólalt meg Jack kicsit féltékenyen Finn beszólása miatt.

Mi Sárival fel kaptunk még fel kaptunk egy egy farmerkabátot. Egyértelműen ő azt amit magával hozott.

A fiúk lazára vették a dolgot mindegyikük vagy egy fekete vagy egy fehér sima vagy kis mintával ellátott pólóban, egy kék farmernadrágban jelent meg valamilyen márkásabb úgyszintén fekete vagy fehér színű cipőben. Csodálkoztam hogy a fiúk egy egy rövid ujjúban jöttek szerintem holnap tüdőgyulladással ébrednek de ez az ő dolguk.

Mikor megérkeztünk a moziba a fiúk egyértelműen inkognitóba kapcsoltak.

Nem lennék a helyükben. Mindenhol egy egy lesi fotós van vagy pár rajongó aki képet vagy aláírást kér esetleg követel. Kamu vagy félreértelmezett cikkekkel jelenik meg az újságok többsége. Szóval egyrészről sajnálom őket,hogy nem tudják úgy élni az életüket ahogy azt egy normális tininek kéne, másrészről tök jó lehet szerepelni filmekben/sorozatokban és új embereket megismerni.

Még úgy is ránk támadt pár rajongó hogy a fiúk "álcázták" magukat. A mozi előtt álltunk úgy 6 körül. Úgy döntöttünk a fiúk veszik a jegyeket meg a kaját (persze mi is odaadtuk nekik a pénzünk amit a mozira és a kajára kell költeniük és leadtuk a "rendelésünket" nekik 😂) mi meg addig elmegyünk veszünk valamit magunknak a Starbucks-ban. A fiúk nehezen akartak bele egyezni hisz nekünk igazából semmi dolgunk mindent ők csinálnak mi csak veszünk kettőnknek egy-egy italt, de végül sikerült őket megtörnünk.

Mire visszaértünk a fiúk már az egyik asztalnál ültek és úgy hallottam épp Sárin veszekszik Jack és Finn, Jaeden meg próbálja őket lenyugtatni hogy amíg Sári nem dönt vagy legalább nem mondja el ki tetszik neki addig teljesen felesleges veszekedni rajta. Ami szerintem tök igaz volt. A fiúk beszélgetése után eszembe jutott, hogy nem kérdeztem meg Sárit arról, hogy ki tetszik neki. Szóval mielőtt oda mentünk volna az asztalhoz ahol a fiúk ültek leálltam és megkérdeztem:
-nem akarok egyáltalán tolakodó lenni de neked bejön Finn? Mert azt észrevettem hogy Jack bejön de úgy láttam Finn is szeretne feléd közeledni.
-hát nekem nem jön be egyik fiú se-tagadta-de inkább mesélj te és Jaeden már összejöttetek?
-NEEEE TERELJ!!!!
-oké oké,nem mondom hogy Jack nem jó pasi...de amúgy Finn sem tűnik rossznak-eddig még nem láttam a "sok fiú tetszik" énjét de ezek szerint van ilyen énje is.- de te is terelsz. Mi van Jaedennel?
-hát-kezdtem volna bele de valami Isteni csapás közbe szólt. Vagyis inkább Finn..
-Lányok mit álltok ott üljetek már le.-majd a maga melletti helyre mutatott.

*halii! Most is egy hosszabb résszel jöttem. Nem akartam sehol elvágni mert szerintem ez a rész olyan hosszan jó ahogy van. Nemsokára új rész.
puszil: whitedaisyisblack *

Seriously? Where stories live. Discover now