Part 2

346 18 1
                                    

-hát mert szimpinek tűnsz és annak is tűntél.-majd megvonta a vállát én meg ez a OMG Jaeden szimpinek tart!!
-ja ok.
Amúgy senki nem ismerte fel vagy nem foglalkozott vele a buszon hisz a kicsik még nem ismerhetik, a nálam nagyobbakat meg nem nagyon érdekelte.
Ezek után pár percig néma csöndben ültünk majd megint megszólalt:
-nincs kedved valamit nézni ha hoztál valamit mert nálam csak telo van az meg nem olyan jó?!
-de hoztam laptopot egy pill és előkeresem-mondtam de valamit elfelejtettem a laptop hátterem.... oo basszus.
Bekapcsolt a laptop és felugrott a háttér akkor vettem csak észre majd el kezdtem nyomogatni a Chromeot mint egy őrült hogy eltűnjön a háttér de szerintem észre vette de nem tett rá megjegyzést (szerencsére) csak mosolygott (btw olyan cuki amikor mosolyog). Majd mikor végre megnyílt az oldal megszólaltam:
-Kakukkfióka(No good Nick)?
-ok de még nem hallottam róla mesélsz róla amíg betölt?
-aha,persze de nem gondoltam hogy hallottál már róla, mert ez egy kisebb 2 évados sorozat volt a Netflixen. Vígjáték de egyben kicsit krimi is egy rész 30 perc körüli szóval nem hosszúak a részek.-majd megmutattam neki hogy mi a leírása/ mi van a sorozatban.
Miközben füles elosztóval (azért hogy tudjunk 2 fülest is használni,nálam mindig van ki tudja mikor kell) néztük és természetesen halkan nevettünk a vicces részeken, el kezdett a keze az enyém felé haladni (mivel mindkettőnk karja a karfán volt így nem volt nehéz dolga) majd rátette a kézfejét az én kezemre amire valami elkezdett a hasamban mozogni talán azok a pillangók ami minden filmben benne van (tudjátok miről van szó szerintem). Amint vége lett a résznek elvettem a kezem,hogy új részt indíthassak de megszólalt:
-jaj bocs én azt hittem...-de nem engedtem neki végigmondani mert közbe vágtam-
-jaj nem, nyugi tetszett,csak új részt kell keresnem, ha a kezemre gondoltál.-erre csak bólintott. Majd mikor elindítottam az új részt úgy gondoltam én rakom a kezem az övére de mikor megpróbáltam ő összekulcsolta a kezünket ami nagyon tetszett.
Egy kis idő után elkezdtem keresni a telom, hogy tudjak írni az egyetlen igaz barátnőmmel aki a verseny helyszínétől nem lakik messze.

Seriously? Where stories live. Discover now