Part 14

169 13 1
                                    

A nézelődésemből anya "ébresztett fel" mert mondta hogy most már ideje lenne nem csak nézelődni de ki is pakolni és egy kicsit bevásárolni mert valamiből el kell készíteni a vacsit a vendégeknek. Én mondtam neki hogy ő csak pakolja ki a saját holmijait és rendezkedjen. Én addig kipakolom a saját cuccaim és elmegyek bevásárolni csak írja össze hogy mit kell venni.

Így is tettük. Amíg ő írta a listát és pakolt ki addig én is pakoltam és bámészkodtam hogy mégis milyen szép házunk van.

Miután már nagyjából mindent kipakoltam amit ki tudtam az idő szorossága miatt anya kiabált fel hogy kész a lista és már eléggé sok időt hagyott hogy mindent kipakoljak így most azonnal húzzak egy boltba mert nem lesz kész a vacsi időre.
Ezután egy mondtam egy mindjárt és futottam le a lépcsőn.

Elkaptam anya kezéből a listát és felhúztam a Vans-emet és kirohantam az ajtón a kezemben a listával,készpénzzel és a telommal. A ruhám ugyanaz maradt mert 1. nem volt kedvem átvenni 2. nem volt időm átvenni 3. nem igazán volt mit felvenni mert a legtöbb cucc apánál volt.

Szóval a pénzt és a listát elraktam a telotokomba (ahova mindig teszem rossz szokás;( ) a telomat pedig bekapcsoltam. Átállítottam az időt és felhívtam Sárit FaceTime-ban aztán az úton beszélgettünk picit. Tudtam merre kell menni mert amikor jöttünk erre a taxival már feltérképeztem az utat mert tudtam hogy anya elküld majd boltba így el is indultam a Target-be.

Elvettem egy kosarat és belepakoltam a cuccokat amiket anya felírt hogy vegyek meg. Amikor valamerre a bolt végében tartottam megpillantottam én kedves és egyik legjobb barátomat Jaedent! Finn is ott állt igazából velem szemben. Mivel ismert gondolom mesélt Jaeden neki rólam így csak egy psszt-öt mutattam neki hogy meg nem szólaljon. Gondoltam Jaeden mögé osonok és megijesztem. Így oda is osontam mögé a szeme elé tettem a kezem és megszólaltam:
-na melyik kedvenc barátod van itt? -erre Finn csak mérgesen nézett hogy már miért én lennék a kedvenc barátja de valami történt...

Seriously? Where stories live. Discover now