Part 15

167 13 4
                                    

Megfordult és ahogy fordult az orrunk súrolta a másikét és a szánk olyan közel volt hogy majdnem megcsókoltuk egymást de nem. Mikor meglátott megölelt és olyan erősen szorított hogy nem kaptam levegőt. Majd megszólaltam:
-jó azért levegőt kaphatok-majd elnevettük magunkat.
-hát te? Mit keresel itt és pont itt?
-hát nem rég érkeztünk és anya elküldött bevásárolni mert jönnek az új szomszédok hozzánk.
-úristen! Nem hiszem el hogy itt vagy!-majd Finnre nézett és megszólalt újra-te tudtad?
-nem. Csak azt láttam hogy valamit mutat amikor velem szemben állt a másik sorban talán hogy kussoljak így nem szólaltam meg-mondta Finn. Ezen elmosolyodtunk majd megszólaltam:
-nekem nagyon kell sietnem még kell pár dolgot vennem és utána rohadt gyorsan kell hazaérnem mert 5-kor már jönnek-ránéztem a telom órájára ami 4 órát mutatott,majd folytattam a monológom hogy miért nem érek rá most velük trécselni-és még ki sem pakoltam rendesen.
-ennyire messze laksz? Vagy a listád olyan rohadt hosszú?-kérdezte Finn
-igazából 3 sarokra lakok innen és a lista se olyan hosszú de nagyon kell sietnem és ahogy mondtam még teljesen ki sem pakoltam de higgyétek el fiúk tök szívesen lennék veletek. Viszont semmi kedvem anyám ordibálását hallgatni hogy mit voltam el ennyire. Majd máskor beszélünk.

Ezek után el köszöntünk és folytattam a bevásárlást. Mikor már a haza úton voltam (mert már végeztem a bevásárlással és a fizetéssel nehogy azt higgyétek loptam:) ) megcsúsztam valamin és seggre estem (szokásomhoz híven). Mentségemre szóljon esett az eső így a vízen estem el nem csak úgy! Mikor akartam felkelni (mert ez nehezemre esett) valaki kinyújtotta a kezét hogy fel segítsen. Nem tudom honnan termett oda mert hogy én az egész utcán nem láttam senkit nemhogy őt...

Seriously? Where stories live. Discover now