Part 19

162 11 7
                                    

Miután elmagyaráztunk mindent anya megkérdezte a fiukat hogy maradnak-e vacsorára mert még maradt pár adag a vacsiból. A fiúk igennel válaszoltak így már 6-an voltunk az asztalnál. Anya mellett ült Sári apukája, mellette Sári, vele szembe Jack (akik nem mellesleg az egész vacsora alatt végig bámulták egymást), Jack mellett Jaeden és mellette én. A vacsora jól telt. Megkértük anyát hogy had aludjon ma este nálunk Sári és ő és Sári apukája is igennel válaszolt. Ezek után Sári apja elment és már csak 5-en maradtunk.

A fiúkkal együtt megnéztünk egy filmet és bealudtunk. Eredtileg úgy volt hogy a film után elmennek haza de hát ez nem így lett. Ki a földön ki az ágyamon bealudt.

Reggel véletlenül megszólalt az ébresztőm mert elfelejtettem kivenni. Hát gondolhatjátok milyen 4 dühös,fáradt fiatal hajnali 5-kor amikor felkelnek az ébresztőmre. És még rosszabb mint ahogy gondolod. Mindenki mikor meghallotta az ébresztőt csak annyit mondott baromi fáradtan hogy: "nyomd már ki azt a kicseszett ébresztőt". Elég fura volt hogy mind ugyanazt mondták teljesen összhangban. Kinyomtam az ébresztőt de senki nem tudott visszaaludni. Így azok akiknek nem nálam kellett volna aludnia (a két úriember) irtak drága szüleiknek hogy ne aggódjanak még teljesen életben vannak.

Ezek után feltápászkodtam és megláttam hogy a fiukon csak egy alsógatya van. Nem volt se erőm se kedvem megkérdezni hogy mi törtent tegnap este hogy se póló se gatya nincs rajtuk. Mondjuk arról fogalmam sincs hogyan mászott le róluk a ruha hisz ami előtt elaludtam volna még fel voltak öltözve, de azt hiszem nem is akarom tudni.

Mikor fel keltünk mind felöltöztünk, vagyis mi Sárival átöltöztünk mert ugye rajtunk volt ruha tegnap óta nem úgy mint egyeseken(khm Jack, khm Jaeden). Sárinak adtam egy pólót és egy sortot, a fiúk meg felvették ami tegnap volt rajtuk.

Majd lementünk és megreggeliztünk. Nem mellesleg amíg mentünk le a lépcsőn Sári, Jack előtt ment és Sárinak kicsit kicsi volt a nadrág amit találtam szóval a srác végig Sári 🍑-t nézte. Ezek a mai fiúk!

Közben apa is hazaért és megkérdezte hogy hajnalban mit keresnek itt a fiúk és hogy amúgy kik is ők?! Én a lehető legrövidebb formát mondtam el:
-A baloldali sráccal (mutattam Jae-re) még az előadáson találkoztunk a jobb oldali (mutattam ekkor Jack-re) meg a haverja. Filmet néztünk és bealudtunk. Bekapcsolva hagytam az ébresztőm és nem tudtunk visszaaludni ezért felkeltünk-hadartam el apának aki amúgy is fáradt lehetett nemhogy még rázúdítok ilyen gyorsasággal ennyi infót.

Seriously? Where stories live. Discover now