Part 10

212 14 2
                                    

Viszont azt ő is tudta hogy jobb ha nem zavar mert nem csak hogy csendben kell lenni még elveszi a figyelmemet és el is ronthatok valamit reméltem meg se szólal az előadás alatt.

Kétféle ruhánk volt. Az egyik egy hosszabb világoskék vékony szoknya volt egy fehér ujjatlan dresszel aminek csipkék voltak a tetején, egy bőrszínű balettcipővel és angyalszárnyakkal mivel angyalt kellett "játszanunk". A másik (a kedvencem!) egy fehér tülszoknya ami térd alá ér és a tetején vannak kék színű háromszögek a szoknyának. A dressz ugyanaz volt mivel nem volt elég hosszujjú ugyanilyen dressz.

Amikor a második ruhánkban jelentem meg a függöny mögött (mert az öltözőben öltöztem át) Jaeden nézett engem és mosolygott. Mivel nem értettem mit akar így elkezdtem neki mutogatni ezt az emojit:🤷‍♀️. Ezzel azt akartam kifejezni hogy mi a jó büdös francot néz engem annyira. Miután mutogattam neki odajött mellém elég közel és a fülembe súgta:
-gyönyörű vagy ebben a ruhában.
A hangjától megborzongtam de ez egy jó féle borzongás volt azt hiszem.
Én erre csak megforgattam a szemem és hagytam mert ezek után már menni kellett be a színpadra mert a mi részünk következett.

Az előadás jól telt szerintem elég jók voltunk és akár meg is nyerhetjük. Viszont az ilyen versenyeken mindig van csúszás ahogy most is volt így két órával tovább kellett maradnunk mint alapból maradtunk volna de nem is volt rossz.
Miután végeztünk átöltöztem a rendes ruhámba és éltették a táskámba a többi ruhát amit hordani kellett itt. Ezek után vagy 4x átnéztem hogy minden megvan-e és elindultam a nézőtér fele hogy Sárival még tudjunk beszélgetni mert megvárja az eredményhirdetést.

Vagyis elindultam VOLNA ha megint valaki nem zavart volna be. Jaeden volt az. Ki más.😒
-hova hova?
-öhm Sárihoz de asszem nem az anyám vagy hogy be kelljen számolnom neked. Ja nem még az anyámnak se kell beszámolnom.
-csak meg akartam kérdezni nem akarsz-e elmenni valahova mondjuk fagyizni?
-öhm attól még hogy neked nem muszály itt maradnod a színházban attól nekem még mindig igen szóval semmi képp nem.-és már indultam is el a nézőtér fele de megint megszólalt Jaeden.

-ez csak egy egyszerű kérdés volt miért kell bedurcizni. -ezek hallatán megálltam és megfordultam de tudtam hogy nem kiabálhatok így suttogva elkezdtem vele vitatkozni.
-figyelj nem én hazudtam neked ugye? És úgy gondoltam megértetted hogy ennek itt vége bármi is volt ez. VÉGE! Érted. V.É.G.E. -betűztem le neki majd elviharzottam VOLNA Sárihoz ha nem kapja el a kezem.
-engedj el!-mondtam mert nem tudtam mit akar, miért kell lefogni a kezem.
-nem addig nem ameddig nem mondod el hogy mi volt azon kívül a gondod hogy kicsit füllentettem!

-kicsit??? Figyelj én tudom milyen kicsit füllenteni. Pl.: hogy nem tudsz suliba menni mert beteg vagy miközben rohadtul jól vagy de semmi kedved bemenni de ennek ehhez semmi köze.
-áruld el belém voltál zúgva?!
-ch-háborodtam fel-miért képzeled hogy körülötted forog a világ?? Attól még hogy híres vagy attól még nincs minden lány beléd zúgva és nem minden a te irányításod alatt működik szóval te végképp ne szólj szerintem-majd kirántottam a kezem az ő kezei közül és elfutottam, már egy-két könnycseppel az arcomon.

Seriously? Where stories live. Discover now