Part 16

173 14 3
                                    

Aki fel segített Jack volt. Fogalmam se volt hogy hogyan termett ott. Vagy hogy egyatalan tudja e ki vagyok.(és ezt most nem nagyképűnek gondoltam hanem hogy Jaeden mesélt e rólam neki)Miután sikerült együttes erővel felállni kezdtem volna megkérdezni hogyan került egyszer csak az utca közepére de megcsörrent a telója és ő csak mutatta az egyik ujjával hogy 1 pillanat és belekezdhetek újra a mondandómba. Nem igazán akartam belehallgatni a beszélgetésükbe valakivel (mert amúgy fogalmam nem volt kivel beszélget) és amúgy is csak zavartam volna így le rendeztem egy tátogással hogy "köszi" és elindultam haza a cuccokkal a kezemben.

Egy ideig nyugodtan mentem majd valaki elkezdett ordibálni mögülem hogy "CSENGEE" meg hogy "VÁRJJ!!". Amúgy tök vicces ahogy kiejti a nevem mert Jaeden már nagyjából ki tudja mondani a nevem helyesen de Jack, valami borzalmasan;).

Amúgy megálltam és be vártam mert annyira azért nem kellett sietnem.
-igen mit szeretnél Jack?-kérdeztem.
-hát hogy miért kellett elsietned?
-1.csak zavartam volna a beszélgetésetekben azzal a valakivel és amúgy sem tudom miért kellett volna bevárnalak  mert semmi megbeszélni valónk nem volt azon kívül hogy "köszi" "szívesen". 2.anya vár otthon,hogy elkészítésük a vacsit magunknak és az új szomszédoknak mert jönnek hozzánk.
-jó ezek elég jó indokok de..
-nincs de nekem haza kell mennem mert a kaja soha nem fog elkészülni.
-haza kísérhetlek?
-minek kéne?
-valamit meg kell beszélnem veled.
-jézusom mi történt?? És egyáltalán te honnan a fenéből ismersz?
-Jaeden mesélt rólad. És csak annyi hogy nagyon beléd van habarodva de gondolom ezt te is tudod és szegény nem tudja hogy most mit kéne veled kezdeni. Mármint mondta hogy te se tudod hogy érzel de szegény bele fog örülni ebbe a dologba kettőtök között.
-figyi ahogy te is mondta én se tudom mi van. Hogy érzek. De attól hogy te is Sári és Jaeden is ezzel nyaggatok néha még Finn is pedig alig váltottam vele néhány üzit, nem fogom jobban tudni hogy mit érzek.
-ki az a Sári-nézett egyszerre olyan "nem tudom kiről beszélsz" és  "uuu valami helyes csajjj" fejjel xd.

Seriously? Where stories live. Discover now