Part 13

178 11 2
                                    

A repülőre a lila Känken-emet vittem amibe be pakoltam a laptopom két fülest (mert a laptophoz nem ugyanolyan füles kell mint a telomhoz),zsepit, egy könyvet és egy palack vizet(nem tudom lehet e felvinni vizet még sosem repültem bocsi<szerk.)

Az outfitem egy rövid ujjú fekete has pólóból és egy halványkék mom jeans-ből állt. A pólóm felé felvettem még egy oversize pulcsit mert nem tudtam milyen idő lesz a repülőn.

Anya még a repülőn mondta,hogy meghívta hozzánk vacsorára az új szomszédainkat de nem igazán értettem hogy miért. Hisz azt se tudja hogy pontosan mikor érkezünk meg és apa is oda ér-e időben. Ezt el is mondtam neki és ő erre azt válaszolta hogy ne idegeskedjek mert először átmegyünk hozzájuk és akkor mondjuk meg hogy jöhetnek ekkor vagy akkor vacsira.

Mikor leszálltunk a repülővel nagyon izgultam mivel mégis egy kis európai országból most Amerikában fogunk lakni. Úgy délután 3 lehetett de még nem állítottam át az órán az idő zónákat így nem tudtam pontosan csak a reptéren volt egy óra úgy vagy 80000 mérföldre így alig lehetett látni de nagyjabol ezt a számot vettem ki belőle. Hívtunk egy taxit aki lerakott minket az új házunk előtt.

Baromi nagy a ház. Tiszta fehér,fekete és szürke színek mindenhol. Két emelet és az én szobám a másodikon van. Amikor benyitottam majdnem elállt a lélegzetem olyan szép volt a szobám. Álmomban sem tudtam volna elképzelni egy ilyen szobát. A falak fehérek, egy nagy fehér gardrób jobb oldalt és a balomon egy fehér és lila színekben pompázó ágy fehér alapon fekete kockákkal amiknek csak a körvonalai feketék. 5-6 párna egyik puhább a másiknál. A gardrób előtt egy ajtó a fürdőhöz ami ugyancsak fehér-fekete-szürke volt. Minden benne volt aminek benne kellett. Mikor kiléptem a fürdőből egyből az ablakhoz rohantam ami majdnem szembe volt az ajtóval ami szinten fehér színű. A kilátás valami eszméletesen gyönyörű.

A szobában nagyon sok szabad hely van ami az előző otthonunkban (ami csak egy lakás volt) nem volt már szabad helyem sehol és alig fértek el, de most ez megváltozott. A szobában volt még pár polc, egy dolgozó asztal, egy kisebb sminkasztal és egy éjjeliszekrény az ágy mellett az ablakhoz közel.
A házban összesen 4 hálószoba van. Az első/földszinten a konyha és a nappali található ami eszméletlen nagy,felül pedig a hálók és a fürdők. Két szobához tartozik fürdő de azon kívül van még egy fürdő a felső emeleten a folyosó végén.

*halii! Bocsi a kihagyásért de szerencsére jobban van a kezem. Igazából a baleset hétfőn történt de a sztoriban csak kedden láttátok mert volt plusz részem amit kedden tettem ki. Ötletekből még nem fogytam ki ez idő alatt sem így gyakran lesznek új részek. Köszi a megértésért amiért pár napot kihagytam. Legyen szép napotok!
puszil: whitedaisyisblack 💞 *

Seriously? Where stories live. Discover now