Part 5

278 17 0
                                    

Hisz nem egy sorozat/film van felírva amiben szerepelt. De azért odaadtam a telom hogy nézze meg. Amikor meglátta a book of Henry-t (gondolom mivel valahol a körül tartott) elmosolyodott. Majd miután megnézte megszólalt.
-Legközelebb nézhetnénk filmet mondjuk együtt?!
-legközelebb?
-ha van kedved?
-aha persze, de hogy érted hogy legközelebb? Gondolom itt maradsz a verseny után a városban nem? Nem jossz haza a busszal szóval sejtem nem tudjuk visszaúton megnézni?!
-ki tudja mi lesz még.-majd rám nézett és elmosolyodott. Ez már az út végénél és nagyjából az 5.Kakukkfióka rész megnézése után lehetett mert a tánctanárok megszólaltak:
-az lesz a hotelünk egy emelet áll a rendelkezésünkre ami azt jelenti hogy 10 szoba egy szobában 4 ággyal én és a gyerekeim otthon alszunk mivel nem messze lakunk a hoteltől és ahogy tudjátok itt lakunk a városban. A vendégeink eldönthetik hol akarnak aludni nálunk vagy a hotelben-ezt úgy Jaedenre és egy lányra értette akit Tomi tesója hozott. De persze ebből Jaeden semmit nem értette és tolmács is voltam miközben hallgattam majd Jaeden megszólalt angolul:
-én inkább a hotelben aludnék- persze ezt nagyjából csak mi gyerekek értettünk hisz mi tanulunk angolt így megszólaltam amíg mindenki bambán nézett hogy most mi legyen ha nem érti a tanár- azt mondja a hotelben aludna inkább.
-Rendben köszönöm a tolmácsnak-erre mindenki elkezdett nevetni.
Majd mikor már szálltunk le a buszról megkérdeztem Jaedent:
-miért nem alszol inkább Tominál? Ott biztos kényelmesebb lenne?!
-de ott nem értenek itt pedig igen-majd rám kacsintott.
Mikor leszálltunk a buszról megláttam Sárit.
-hát teee meg miiit csiinálsz itt-mondtam majd ölelgettem.
-tudod meg akartalak lepni.
-köszii úgy imádlak!!!
-az a srác nem..
-dee és képzeld mellettem ült és számot cseréltünk és megfogta a kezem úgy komolyan tudod összekulcsolta meg minden.
-ÚrIsten!!!!!! Ez komoly???
-igen- mondtam már szinte sírva az örömtől
Majd odamentem Jaedenhez és bemutattam őket egymásnak. Tudni kell hogy csak nekem tetszik Jaeden de Sárinak folyamat róla beszélek így már tudja ki ő.

Seriously? Where stories live. Discover now