Part 24

166 13 10
                                    

Ezek után nagynehezen megint győztünk és elmentünk a Starbucksba és ittunk valamit utána mindenki hazament és Jaeden hazakísért mert Sári valami véletlenszerű módon másik úton akart menni.(khm csak azért hogy mi ketten maradjunk) De ezt még visszakapja. Mikor haza értünk anyáék nem voltak itthon csak egy cetlit találtam. "El kellett mennünk nagyihoz mert segíteni kell neki a háztartásban mert elesett és kificamodott a bokája. De ne félj semmi komoly. Kb. 2 nap múlva érkezünk. Kaja a hűtőben. Ha akarod áthivatsz valakit de csak egy 12-es karikán belül szórakozhattok.
Üdv: Anyu és Apu"

Először is a nagyi itt él pár városra tőlünk mivel ezt még nem említettem. A 12-es karikát pedig arra értette hogy mintha egy filmben lennénk amit ott megengednek egy 12-es besoroláson belül csak olyan dolgokat csinálhatunk. Magyarul se pia,se drog,se cigi, se semmi ami már mondjuk elmenne felnőtt filmnek.(remélem értitek mire gondolok)
Mikor ezt megláttam gyorsan lefordítottam Jae-nek mivel magyarul írták aztán elmagyaráztam neki amit nektek is az előbb. Ezek után fel mentünk a szobámba. Körülnézett majd megszólalt:
-szép szobád van.
-mintha eddig nem láttad volna.
-hát de azóta rendeztél már rajta.
-ja meglehet.

Amíg én a sarokban nézegettem az egyik kis valamit(nem tudom mi lehetett) Jaeden megragadta a lehetőséget és a hátam köré fonta kezét és a fejét a nyakhajlatomba fúrta. Mire megfordultam egy puszit nyomott a számra és abból egy csók lett. Igazából nem húzódtam el tőle. Őszintén, tetszett. Majd meglátta az ágyam mellé támasztva az ukulelémet.
-nem akarsz rajta valamit játszani-majd rámutatott az előbb említett hangszerre.
-hát nem is tudom nem vagyok olyan jó..
-naa de létszii-kérlelt.
-jolvan-adtam meg magam-akkor mondjuk Riptide?
-nemár!!! El tudod játszani??
-hát igen..-mondtam félénken majd bele kezdtem.

"I was scared of dentists and the dark
I was scared of pretty girls and starting conversations
Oh, all my friends are turning green
You're the magician's assistant in their dreams"

Majd énekeltem tovább. Aztán mikor vége lett Jaeden megszólalt:
-baromi ügyes vagy!
-azért annyira nem...

Ezek után felállt és nézelődött még a szobámba. Mikor meglátott egy játékpisztolyt fogalmam sincs honnan, meghúzta a ravaszt az égnek meresztve az eszközt.
Erre megijedtem és összerázódtam.
-mi mi a baj-kérdezte amikor én már szinte bőgtem.
-semmi semmi csak egy emlék hagyjuk.
-nem nem mond mi történt.
-hát még Magyarországon sétáltam este az utcán és-itt elcsuklott a hangom-és...

Seriously? Where stories live. Discover now