Part 18

174 13 9
                                    

Még mindig ölelgettük egymást viszont anya szólt hogy most azért már el kéne kezdenünk enni. A vacsora közben anya mondta hogy apa ma sajnos még nem tud hazaérni a forgalom miatt és emiatt nem is tud itt lenni a vacsorán, de holnap már érkezik. Még beszélgettünk egy kicsit de kinyílt a bejárati ajtó. Gondoltam apa mert ő az egyetlen akinek ez az otthona rajtunk kívül és nem kell csengetnie vagy kopognia. De nem ő volt. Aki beállított az,nem nem inkább akik beállítottak az Jaeden és Jack volt. Sári nem egy Jack fan így neki nagyjából fogalma nem volt ki a másik srác Jaeden mellett. Csak hogy így megjegyezzem én sem vagyok Jack fan. Csak hogy letisztázzuk.

Mikor Sári meglátta Jae-t a nyakába ugrott annyira őrült hogy újra láthatja. Jae-nek pedig szerintem még az se esett le hogy melyik bolygón van amikor meglátta Sárit.
-te tudtál erről?-kérdeztük egyszerre egymást Jaedennel. Erre elnevettük magunkat majd megráztuk a fejünket, hogy válaszoljunk a kérdésre amit egymáshoz címeztünk az előbb.
-de amúgy is mit keresel itt? Jack mondta meg a lakcímem?-kérdeztem gyanakodva-Tudtam hogy nem volt véletlen hogy hazakísértél.-ennél a mondatnál talán valamit olyat próbált mondani jelbeszéddel hogy ezt jobb lenne nem elmondani.
-te hazakísérted Csengét?

Anyáék eközben teljesen lefagyva álltak hisz nem értették a szituációt és hogy kik ezek az ismeretlen srácok akik épp az új házunkba toppantak be,nem, inkább érkeztek meg.
-nem vagyis igen de csak azért mert-de anya a szavába vágott ami épp jókor jött-elnézést fiatalemberek. Megkérdezhetném hogy kik maguk és mit keresnek a hazámban?
-Ja bocsi anya. Ő Jaeden-mutattam a fiúra és innen magyarul folytattam mert nem akartam hogy félreértse Jaeden hogy nem mondom a barátomnak csak egy fiúnak mivel anya azt mondaná hogy egy nap alatt nem lehet valaki a barátod.-egy srác akivel Magyarországon ismerkedtem meg. -majd visszaváltottam angolra-Ő itt Jack Jaeden egyik haverja és Sári új szerelme-kacsintottam Sárira miközben végig Jacket bámulta teljesen elpirulva és Jack se a falakat nézte.😂😏

Persze a magyart csak anya, én, Sári és az apukája értette mert Sári az apukájával jött ide Amerikába. Szóval amíg én magyarul beszéltem a fiúk csak bambán bámultak legfőképp Jack mert ő semmit nem értett magyarul. Jaedennek még amikor Magyarországon volt tanítottunk Sárival pár szót.

Seriously? Where stories live. Discover now