Part 9

214 14 2
                                    

Persze a próbán Jaeden nem jelent meg, hogy miért nem tudom és nem is érdekel. Mivel jelmezes próba volt így fel kellett venni a ruhánkat de csak akkor ha nincs vele semmi baj (pl.: leszakadt valami vagy ilyesmi) mert akkor varrással kellett tölteni az időt a próba helyett és csak akkor jöhettek vissza próbálni ha teljesen biztos hogy nem fog semmi leszakadni. Így nagyjából 4-en elmentek varrni min többiek pedig keményen próbáltunk 1 órát ami amúgy elég kevés az átlagos próbákhoz képest. Szerencsére senki nem lett rosszul.

A próba után fel mehettünk a szobánkba össze pakolni aki még nem tette ezt meg tegnap vagy ma reggel próba előtt.

*a buszon*

Az odafele út csendes volt mert mindenki pihenni akart a verseny előtt. Természetesen Jaeden is jött és ki nem találjátok ki mellett ült! Na, na? Kell segítség?
Igen mellettem. Írt nekem az út alatt de én csak annyit válaszoltam:
"Figyelj fáradt vagyok. Pihenni akarok a verseny előtt létszi ne zavarj be még te is."
Ezek után megértését egy "ok"-kal fejezte ki. Az út úgy fél óra volt és megkértek minket hogy ha kell mikor a busz megáll egy bevásárlóközpont WC-jénél ott végezzük el amit el kell (remélem értitek mire gondolok). Mindenki leszállt. Én elég gyorsan végeztem (és esküszöm ha nem lenne fontos ez az info kihagytam volna!) és vissza is szálltam a buszra. Jaeden visszatért és leült mellém. Viszont én megszólaltam:
-na mennyire volt nehéz lerázni az őrjöngő fanokat?
-nehéz.-majd csendben ültünk VOLNA ha nem hajolt volna közelebb és próbált volna megcsókolni de én nem hagytam.
-te normális vagy??? Van egy barátnőd aki szeret téged te meg csak úgy le akarsz smárolni?
-bocsi ezt nem lett volna szabad most megtennem.
-hát nem.
-majd talán azután hogy szakítottam a barátnőmmel! Ja az már megvolt!
-figyelj te normális vagy?? Szakítasz a barátnőddel akivel még 3 órája ott röhögtetek meg faltátok egymást a kajáldában csak azért mert mi besértődtünk okkal!! mert hazudtál nekünk?
-nem nem csak az volt az ok. Már nem is voltam belé szerelmes igazán.
-hát az a csók 3 órája nekem nem azt mutatta mint ha valaki kiszerelmesesedett volna valakiből.
-de hidd el hogy így volt.
-figyelj én már nem igazán hiszek neked. És amúgy se kéne stresszelnem többet a versenyig szóval most jobb lesz ha befogod.
-de te kezdted-jogos.
-de te voltál aki megint hazudott mint a vízfolyás
Az utolsó szavamra már indult is a busz szerencsére az egész csoporttal rajta.

*a verseny helyszínén*

Sári ott várt engem a művészbejárónál ahol nekünk is be kellett mennünk. Megöleltem. Jaeden csak állt hátul lehajtott fejjel megbánást tanúsítva. Gyorsan elmesélték Sárinak a buszon történteket és ő is le volt döbbenve fel akarta pofázni Jaedent de én még időben le tudtam állítani. Ezek után el kellett köszönnünk mert őt a főbejáratnál várta az anyukája hogy menjenek a versenyre megnézni minket.

Be mentünk átöltöztünk és még gyorsan ittunk egy kortyot. Jaeden ki nem találnátok hol volt. A függöny mögött kellett állnia (ahonnan amúgy nekünk kell bemennünk ha az a rész következik ahol mi vagyunk a színpadon) szóval elkerülhetetlen volt hogy találkozzunk.

Seriously? Where stories live. Discover now