Part 8

215 14 2
                                    

Megláttam Jaedent és egy másik lányt akivel épp hogy is mondjam falták egymást. Nem hiszem el hogy annyit beszélgettünk egész éjjel és az úton meg amikor 3-an voltunk és nem említette hogy van barátnője. Amikor Sári is meglátta őket egyből vissza akartam fordulni viszont Sári kitervelt valamit.

Mi kimentünk a teraszra ahol üvegablak van és így láttuk Jaedent. Sári irt neki a csoportba bemásolom:
"Hali! Jaeden nem jössz velünk együtt kajálni? Vagy merre vagy mert akkor mi is megyünk. Vagy még Tomival vagy? Mert akkor nem akarunk zavarni." persze tudtuk hogy Jaeden hol van de meg akartuk tudni mennyire hazudik nekünk és ahogy megnézte vissza is irt másolom:
"Hello! Igen még Tomival vagyok a városban. A hoteltől messze szóval nem hiszem hogy utánunk akartok jönni." (nincs messze a KFC konkrétan a hotel mellett van.)

Ahogy ezt megírta visszarakta a telóját és folytatta a beszélgetést a csajjal. Mi erre pontosan tudtuk mit kell visszavágni. Most én írtam a csoportba:
*Csenge képet küldött*
"tényleg mert nekem úgy tűnik pont előttünk ülsz"
A képen ő volt a csajjal (amúgy ő ült az üvegablakkal szembe) teljesen kivehetően. Mire ezt elolvasta és kinézett az ablakon mi grimasszal integettünk neki és felálltunk az asztaltól és elmentünk a másik irányba (mármint nem az ajtó irányába mert akkor még utol tudna érni minket.)

Utánunk futott és beszélt hozzánk:
-hé lányok létszi várjatok eskü elmondtam volna hogy van barátnőm. -erre a mondtam rá megálltunk és megfordultunk majd én megszólaltam:
-nem csak a barátnődről van szó hazudtál nekünk! Azt mondtad Tomival vagy de rohadtul nem. Szóval most menj kérlek!
-csak azért hazudtam hogy ne legyetek féltékenyek és mi lesz amúgy ha nem megyek.
Erre a kijelentésére már tudtam mi lesz a válaszom.

-LÁNYOK, LÁNYOK NÉZZÉTEK ITT VAN JAEDEN MARTELL!!-kiabáltam ki az utcára majd egy csoport csaj megrohamozta Jaedent mi meg közben elmentünk. Nem bírtam ki bőgés nélkül hisz tök jó barátok lettünk nekem de így hogy megismertem sokkal több lett számomra mint egy barát.

Sári csak nyugtatni próbált majd fel mentünk hozzájuk bemutatott a családjának.
Filmeztünk meg jégkrémet eszegetve beszélgettünk. Viszont 2re vissza kellett menni a szállásra hisz 4kor lesz a verseny. Haza is kísért viszont a versenyen nem láthattak így engem szóval fel kellett vennem a kamu mosolyt. 2-től volt még egy rövidebb próbának hogy mindent tudjunk ezt a tanár tegnap a buszon jelentette be szóval mindenkin tudta hogy ott kell lennie.

Seriously? Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin