2.BÖLÜM

9.8K 263 234
                                    

MULTİ : SENİ SON ANLATIŞIM : SANCAK

MULTİ: RÜZGAR

evet öncelikle merhaba. ben Masal.evet çirkinim.güzel değilim.yaşıtlarıma göre kiloluyum. yüzümde çok sivilce var. gözlük kullanıyorum. kıyafetlerim hiç zevkli değil.ama umursamıyorum.çünkü bence ben benim.herkes dalga geçiyor benimle bazen intikam almak istiyorum ama alamıyorum.çünkü güçsüzüm.yanımda kuzenimden başka biri yok.ADA. ada benim canım onu çok seviyorum.çirkin olsam bile her zaman yanımda durdu.annem ve babamda öyle.ama artık rahatlarım ya sonuçta bu hafta son.okullar kapanıyor.sonra yine ben kendi halimde kalırım.ama bence çirkin olmanın bir güzelliği var. inek olmak.okul 1.'siyim. evet şuanda da okula hazırlanıyorum.bu arada ada bizde kalıyor.ailesi yurt dışında ama  o benim için burada kalıyor.ama tatil olunca gitmeyi planlıyoruz.ailecek.

-masal hazır mısın ? dedi ada evet hazırdım. hemen cevap verdim.

-evet hazırım kuzen çantamı alıp geliyorum.dedim.size adayı tanıtayım.ada benimle yaşıt.benim aksime güzel bir kız.benimle dalga geçip ona yürüyen erkek çok var.ama o hiç birini şuana kadar kabul etmedi.rest çekmeyi çok iyi bilen bir kız. neyse ileride zaten tanırsınız.şimdi benim okula gitmem gerek.aşağı indiğimde hemen annem ve babamın yanağına sulu bir öpücük kondurdum.adanın yanına gittim.kapıda beni bekliyordu.ve yine çok güzeldi.hemen spor ayakkabılarımı giyip yanına vardım.

-hele geldin kuzen öldün sanmıştım.dedi güldüm sonra

-annem ve babamı öpmekle meşguldüm.dedim beraber konuşarak okula geldik.ada bir arkadaşını gördü.hemen onun yanına gideceğini sınıfta buluşacağımızı söyledi gitti.bende sınıfa doğru yürümeye başladım.ama bir adım filan attım.sonra durmak zorunda kaldım.önümü ege kesti.bunu sadece ada halledebiliyordu.yoksa bana çok bulaşıyordu.

-ezikcim bana 1 kahve al.dedi bu sefer tamam demeyecektim.inat edecektim ona kafa tutacaktım.

-hayır.almıyorum git kendin al.dedim ege şaşkınca baktı sonra kaşları çatıldı korkmadım desem yalan olur.

-sen bana karşı mı geliyorsun.git ne diyorsam yap.bana kahve al.dedi 

-almıyorum ya az yede kendine bir uşak tut.şimdi çık karşımdan.dedim şuan sinirden burnundan soluyordu.ne yapacağını çok merak ediyorum.ama bunu yapmasını düşünmüyordum.ezik çirkin şişko sivilceli olduğum için şuan annemden babamdan yemediğim tokadı yedim.ve yerdeyim şuan.

-sen dahil burada ki kimse bana karşı gelemez anladın mı beni ezik.dedi ben şuan o kadar inat ettim ki.koşarak gelen adayı elimle durmasını işaret ettim.sonra ayağa kalktım ve egeye dönerek.

-bu anı unutma sadece 3 ay bekle okullar açıldığı an bak bakalım nasıl bir ezik oluyorum.seni pişman edeceğim.görürsün.dedim sonra ada yanıma geldi.beraber okuldan çıktık.adaya yolda planımı anlattım.planım şu:

yaz tatilinde yurt dışına halamın yanına gidicez ya orada ben zayıflayacağım estetik ameliyatı olacağım.yüzüm güzelleşicek.gözlük yerine lens kullanıcağıım.gözlerim güzel olacak.kıyafetlerimin kısa olanı da olacak uzun olanı da ama cool ve şık olacak. işte şimdi başlıyorum.bekle beni ege sana gününü göstereceğim.

*****

eve gelmiştik.annem ve babamla da bu konuyu konuştum.tokat atmasına sinirlenseler de benim için sustular ve kabul ettiler.bekle beni yeni dünya işte şimdi KORAY KANDEMİR'in kızı masal geliyor.

***********

-3 AY SONRA--YENİ MASAL KANDEMİR-

-3 AY SONRA--YENİ MASAL KANDEMİR-

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
Ezik Kızın DeğişimiHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin