16.BÖLÜM

2.2K 102 30
                                    

MULTİ: EYVALLAH : BURAK KİNG & ROZZ KALİOPE

MULTİ: ADA

şuanda arabaya bindik ve eve doğru gidiyoruz.karakoldan çıkınca ne kadar kötüysem şuan da da  o kadar iyiyim ama uykum var. emiri evine bırakmaya erindiğimiz için oda bizde kalacak.zaten ada ve rüzgar bizde kalacak.güzel ya istediğim zaman akınlara giderim.ama bence hep evde kalırım.çünkü rüzgar evde.

-ne düşünüyorsun güzelim.dedi rüzgar. o kadar mı belli ediyordum ya.ama ona seni düşünüyordum diyemezdim.yani herkesin içinde diyemezdim.

-hiç sadece babamı bir düşündüm.sonra karakoldaki halimizi falan.dedim rüzgar güldü.

-annem için o evde kalıcağım biliyorsun dimi ? dedi ne yani benim için değil de annesi için mi evde kalacak.iyi o zaman bende ona  karşılık nasıl bir cümle veriyorum görsün.

-zaten bende babam için o evde kalıyorum yoksa bende akınlarda kalacaktım.eğer zaten babam iyiyim derse akınlarda kalırım.dedim.rüzgar kaşlarını çatarak bana baktı. arkadan kıkırdama sesleri geliyordu.rüzgar kırmızı ışıkta durdu.sonra biz aynan da arkaya döndük.biz dönünce ada ve emir kahkaha atmaya başladılar.

-hayırdır ne gülüyorsunuz ? söyleyin bizde gülelim.dedi rüzgar ada gülerken zar zor konuştu.

-rüzgar ve kuzen bak ilk kavganızı yapıyorsunuz.dedi sonra yeniden gülmeye başladı.ama bu bizim ilk kavgamın değildi ki.

-yanlış biliyorsun kuzen bu ilk kavgamız değil ki.dedim sakinlikle.emir ve ada gülmeyi kestiler. bana merakla baktılar.

-ilk kavganız neden ve nerede oldu ? dedi emir.bunların ikisi de meraklı melahat olmuşlar.

-ilk kavgamız hastanede oldu.ben rüzgara abi dedim oda değilim dedi sonra abiler ö.....derken rüzgar konuşmaya başladı.

-abiler ölürler mi ama ben senin için ölürüm.dedim. dedi ay ben daha yeni pot kırıyordum.öptü diyecektim dimi ? allah beni kahretmesin.

-aynen aynen ölürler mi dedi bende ölürler dedim.sonra barıştık ama.dedim.emir ve ada birbirlerine baktı gülmemek için kendilerini zor tutuyorlardı.rüzgar önüne baktı çünkü yeşil ışık yanmıştı.bende telefonumu çıkardım belki mesaj vardır diye.ve evet vardı.akından mesaj vardı.

 BENİM KISKANÇ KUZENİM:

-neden beni aradın masal önemli bir şey mi var ?

-çağrı mı geldi ?

-cevap ver 

- 5 dkk içinde cevap vermezsen ekibi toplayıp evine geleceğim.

-5 dkk başladı.

-cevap ver.

yazıyordu.eğer cevap vermezsem bu saatte kavgaya giderdi.

BEN:

-kuzen rüzgarı aradım açmamıştı.size gideceğini söylemişti bende sizi aradım önemli olay yok.emiri de aradık ulaşamayınca.seni aradım.eve gelmene gerek yok.sadece size gelirken polis çevirdi.benim yanımda ehliyet de olmayınca arabayı çaldık sandılar. işte 2-3 saat parmaklıkların arasında kaldık.ama bir şey yok.rüzgar beni çıkarttı.telefonunu hastanede unutmuş.emiri de alıp hastaneye gidecekmiş.ama emirin telefonu da evinde kalmış.sizde uyuduğunuz için bizi duymamışsınız.bu kadar.neyse sen beni unut yarın okul var. uyu tamam mı ?

BENİM KISKANÇ KUZENİM:

geri zekalı ehliyeti almadan araba sürmek ne mal mısın ? neyse yarın her şeyi anlatırsın senin yüzünden uykumu böldüm.zalımın kızı..

Ezik Kızın DeğişimiHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin