17.BÖLÜM

2K 101 5
                                    

MULTİ : SARIL BANA : VELET & DİLAN AÇELYA

MULTİ: EMİR

-MASALIN AĞZINDAN-

başımın ağrısından zar zor gözlerimi açtım.en son arabada kaçmaya çalıştığım için silahın arkasıyla enseme vurmuşlardı.bunlar kimdi ? ama şuan bunu değil 2.şokumu yaşıyorum.kafamı çevirdiğim an adayı diğer yana çevirdiğimde de ahenk'i gördüm.of evet ya ahenk telefonda kaçırılmıştı. peki ada ne zaman kaçırıldı ?

-of başım çok ağrıyor ne oldu bize ? dedi ahenk.sonra bir daha bize baktı.düşündü.

-sizde mi kaçırıldınız ? allahım ne olur bu kötü bir kabus olsun.dedi gözlerini kapatıp.ama bu bir kabus değildi.

-aç gözlerini ve boşuna da dua etme.israf.en önce uyanan bendim ve bende bu duaları ediyordum.ama hiçbir şey olmadı.şimdi plan yapalım.benim psikolojim gittikçe bozuluyor.dedi ada.haklıydı.ada kaçırılacak ve böyle konuşacak.evet sıkıntıları başlamış.ama benim maalesef 1 sıkıntım var.birazdan nefesim kesilmeye başlar.eğer buradan kurtulmazsak uzun bir zaman yani 1-2 saat sonra adanın da nefesi kesilecek.ve hiç iyi bir şey olmayacak bu.bu ne ya her gün bir aksiyon.ilk anne olamayacağıma mı üzüleyim.rüzgarla sevgili olduk belki birazdan öleceğim ona mı üzüleyim.uzun durursak adaya bir şeyler olacak ona mı üzüleyim.yoksa şuan ki halime mi üzüleyim.ne kadar tuhaf günlük aksiyon yaşıyoruz ya.

-ada ve ahenk ben burada uzun kalamam aynı şekilde ada da kalamaz.ben bayıldığım an zaten adanın nefesi kesilmeye başlar.bu yüzden ne yapacaksanız hızlı yapın.ben çok kalıcı değilim haberiniz olsun.dedim o anda ikisinin de gözleri kocaman açıldı.eğer bu halde olmasak kesin gülerdim.ama şuan gülemiyorum.

-masal haklı.uzun zamanımız yok.hatta en fazla 1 saatimiz var. hatta 1 saat bile çok.dedi. evet 1 saat bile  çoktu. benim zamanım yoktu.ve daralmaya başlamıştım.kim kaçırdıysa artık gelsin diye bağırmaya başladım

-bizi kaçıran şerefsizler.bir yüzünüze baksak benim çok uzun zamanım yok.ölürsem de bir yüzünüzü göreyim.merakta kalmayayım.dedim. adagil de planımı anladılar.eğer bana bir şey olursa diğeri onun yüzünü görecekti.bu şekilde onlar benle ilgilenirken bir türlü kaçacak ve rüzgara yada polise ulaşacaktı.tabi onlar gelirse bu plan uygulanacaktı.o anda kapı açılmıştı.ve ben gittikçe kötülüyordum. nefesim fazlasıyla daralmaya başlamıştı.bunlar kesinlikle çağrıgildir. sonuçta bize o mesajı atıp başka birileri çıkması da tuhaf olurdu.yavaş yavaş buraya gelen adım sesleri geliyordu.sabırla ve zorluklarla bekledim.artık terlemeye başlamıştım.1 tane adım sesi 1 den çok kişinin ayak sesleri geliyordu.

-masal iyi misin ? terlemeye başlamışsın. dedi ahenk o anda ada bana döndü.

-kuzen dayan bak belki bırakırlar yada yardım ederler.dayan lütfen.dedi sadece kafa sallamakla yetindim.burası duvarlarla kaplı küçük.hatta çok küçük çok az aydınlatması olan bir yer.o anda kapı yavaş bir şekilde açılmaya başladı.bu kimdi ?hemen kafamı zorlukla kaldırdım  ve şok oldum.EN BAŞTA ANNEM ARKASINDAN DA ÇAĞRI VE ONUN ÇETESİ.vardı annemin yüzüne tiksinircesine baktım.ama o nasıl anladı bilmiyorum.çağrı ve onun çetesinin annemle ne işi olabilir ki ?

-kuzen bu senin şuan anan olmayan anan mı ? dedi ada şaşkınlıkla. bilmiyorum anlamında kafa salladım.ahenk benim halimi görmüş olacak ki hemen konuştu.

-masalın klostrofobisi var.eğer biraz daha burada kalırsa bayılacak.ne olur ona yardım edin.şuan çok zor dayanıyor.eğer böyle kalırsa bile ölecek.lütfen ona yardım edin.dedi ahenk. evet çok haklıydı.birazdan bayılacaktım bunu hissedebiliyordum.vücuduma diken gibi şeyler batmaya başlamıştı.her yeri sızım sızım sızlıyordu.

Ezik Kızın DeğişimiWhere stories live. Discover now