11.BÖLÜM

3.2K 141 13
                                    

MULTİ: GEL GÖR: NAZ DEJ

MULTİ: MASAL

-RÜZGARIN AĞZINDAN-

çadır kan doluydu.ilk ne yapacağımı şaşırsam da sonra hemen masalı kucağıma alıp sağlık kabinine götürdüm.etraftaki insanlar sadece resim çekiyorlardı.hiçbir şey yapmıyorlardı buda beni sinirlendiriyordu.ama aklımda başka soru da var.masal bu hale nasıl geldi.çünkü doktor iyi olduğunu söyledi.peki bu hale nasıl geldi. intahar etmiş olamaz dimi ? sanmam peki ada yapmış olabilir mi ? yine sanmam ada masalı çok seviyor.peki masal bunu nasıl kendine yaptı ? bunları düşünürken sağlık kabinine varmıştım.hemen içeri girdim.hemşire beni bu halde görünce hemen telaş yaptı.masalı yatağa yatırdık.ve kanamanın yerini aramaya başladık.Allah kahretsin ki bulamıyorduk.peki masala ne oldu nereden yaralandı da baygın halde ?kolunda kan çoğalıyor gibi oluyor ama nereden kanadığı belli olmuyordu.son anda gözüme beyaz bir şey çarptı masalın saçlarının arasından. Allahım ne olur o kurşun olmasın.dedim içimden.sonra oradan bir kağıt çıktı.kağıdı hemen açıp okumaya başladım.

merhaba ben sizin okula yeni gelen çeteden biriyim.masaldan intikam alacaktım da o yüzden bunu yaptım.masala bir şey olmadı.kan sadece yapay olarak var.baygın olmasının sebebi de iğne.yani bir şeyi yok.kafasını çarpmasında azcık yardım ettim.o kadar.güzel bir tanışma oldu.şuan bu mesajı okuyan kişi rüzgar sen olmalısın.korkma sevdiğin kıza bir şey olmadı.

YENİ GELEN ÇETEDEN BİRİ

bu ne lan. nasıl olur da masalın kafasını çarpmasının sebebi onlar olabilir.ya da masaldan intikam almak için onu korkutabilirler.

-bana ne oldu ? diyerek kalktı masal.hemen ona baktım.oda bana bakıyordu.

-masal iyi misin ? dedim hemen.başını tutarak inledi.

-başım çok ağrıyor of bana ne oldu böyle ? dedi ağrı çekerek.

-masal tehlikedesin bu yeni gelen çete hiç iyi birilerine benzemiyor ve bu beni korkutuyor.senden daha dikkatli olmanı istiyorum.dedim hızlıca.ama o hala başını tutuyordu.

-ne demeye çalışıyorsun ? dedi bana bakarak.

-başını çarpmana da bu duruma gelmene de sebep olanlar yeni gelen çeteymiş. senden intikam almak istemişler.bunları yapan onlarmış.bugün zaten evlere dönüyoruz.sen kendine yeni oku seç sakın bizim okula gelme tamam mı ? dedim şaşırmış bir şekilde bana bakıyordu.ne diyeceğini merakla bekliyordum.

-MASALIN AĞZINDAN-

bu dedikleri doğru olabilir miydi ? ben bu çeteye fena uyuz oldum şuan.o gece çadırda yataken bir anda bir gölge gördüm.sonra baktım ada uyuyor dışarı çıkmıştım.gölge gittikçe yaklaşınca geri içeri girdim.bir anda nefesim kesildi çırpınamadım.gözlerim kapandı bende daha fazla dayanamdım.sonra uyandığımda buradaydım sağlık kabininde.rüzgarın son dediğine cevap vermediğimi düşündüm ve cevabımı kesin olarak verdim.

-ben okuldan gitmiyorum.kalıcam ve onlara masal kandemir ile uğraşmak neymiş göstereceğim.dedim kendimden emin bir şekilde.buna rüzgar şaşırsa bile gerçekten onlara  gününü gösterecektim.

-saçmalama masal bildiğin bana git ellerinle beni ateşin içine at diyorsun.yapmam masal yapamam eğer bizim okula gelirsen okuldan atarım seni.dedi şaşırmıştım.zorda olsa yataktan kalktım ve karşısına dikildim.bu sözler beni kesemezdi.

-ister bu şehirden at ama ben her türlü bu çeteyle uğraşacağım.ve senden bunu beklemezdim rüzgar.hem sen neden benim yanımdasın ki gitsene namenin yanına.benimle ilgilenme.şimdi önümden çıkar mısın ? dedim soğuk bir sesle. sinirle önümden çekildi. bende adanın yanına gittim.emir başındaydı. ada beni görünce hemen sarıldı.

Ezik Kızın DeğişimiHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin