14.BÖLÜM

2.7K 112 7
                                    

MULTİ : PAHALI : MURDA

MULTİ: RÜZGAR

-RÜZGARIN AĞZINDAN-

akın benimle şimdi ne konuşacaktı ki ? hemen masalım yanından ayrılıp akınla beraber dışarı çıktık.akın boş bir yere gelince hemen konuşmaya başladı.

-rüzgar masala bakışını gördüm.bana doğruyu söyle.rüzgar masala mı aşıksın ? dedi biraz tuhaf bir sesle.sakin değildi ama sinirli de değildi.tuhaftı.ama ben akına doğruyu söylemeli miyim ? en iyisi söylemek bence.diye düşündüm.

-akın bak masalı evet seviyorum hemde çok.anlatamam bunu sana.ama ben onunla bu konuyu konuştum.kampta.ona anlattım beni sevmemesi gerektiğini.ama ona söylesem bile ben kalbime dur diyemiyorum.anlatabildim mi ? dedim. o an akın sağına ve soluna baktı. boş olduğunu gördüğü an bana bir tane yumruk attı.bu yumruğun sebebi neydi ? hemen toplanıp karşısına dikildim.neden vurduğunu söylemesini bekliyordum.

-masal bana kampta olanları anlattı.ama isim vermedi.onu orada üzen sen miydin ? dedi sinirli bir şekilde.ne yani masal olanları anlatmış mıydı ? tuhaf.kampta yanlışlıkla dudaklarımızın değdiğini de söylemiş midir acaba ?

-masal............ yani of boş ver orayı da bak akın ben masalı ilk gördüğüm an tutuldum ona.egenin babası ile kavga ederken.erkeklere satışırken laf sokarken her şeyi ile sevdim.ama olmazdı ki bizden.ben zaten kampta söylediğim şeyler için çok pişmanım.anlatamam.ama masal eğer o zamanlar benimle sevgili olsaydı gökhan çok kötü şeyler yapabilirdi.yani yemin etti o okuldan olduğu sürece benim elimdeki bütün kızları elimden alacağına.bu yüzden saçma nedenler bahaneler uydurdum.dedim o an 2.yumruğumu yedim.kesin moraracak yüzüm.kendime geldiğim an tekrar karşısına dikildim.nedenini merak ediyordum sonuçta.

-bunu bu şekilde söyleyebilirdin dimi saçma bahanelere gerek yoktu.dedi o an artık sinirlenmeye başlamıştım.bende na bir yumruk attım.herhalde hiç beklemiyordu.kendine geldi karşıma dikildi.

-ben söylemek istemedim mi sanıyorsun? ama bazı şeyler olmuyor akın. oradan bakılınca her şey toz pembe görünüyorsa bende görünüyor da anlamına gelmiyor.ne diyecektim ? masal gökhan seni elimden alabilir korkuyorum bu yüzden seninle sevgili olamadım mı ? hayır ben anlatamıyorum ki yada sen anlamak istemiyorsun. ben şuan onu o kadar çok seviyorum ki o motoru devirdiği an ne kadar canım yandı bilemezsin.işte bu yüzden kimse beni anlayamaz.dedim biraz fazla konuşmuştum.sonra sırtımı akına döndüm.çünkü yanağımdan akan sıcak sıvıyı hissetmiştim.

-rüzgar kardeşim.seninle tuhaf bir şekilde tanıştık ama hala kardeşimsin.masal da öyle ama ben ona abilik yapıyorum.babası anasından beter zaten.ama işine gelince çok iyi biri de olabilir.şimdi o iyi niyeti senin annende gösterecek ve masalı unutucak.ben onun arkasını kolluyorum.anlayabiliyor musun beni ? eğer masalın bir sevgilisi olacaksa kardeşim dediğim adamın olması beni çok mutlu eder ama hep öyle olmuyor. bu olayı masal ile de konuşacağım.eğer oda seviyorum derse tamamdır. sence de olur mu ? dedi. bu saçmaydı.eğer böyle yaparsa masal zaten üzgün daha çok üzülürdü ve ben buna izin vermezdim.

-akın eğer böyle konuşacaksan hiç konuşma.laflarınla ve ellerinle insanların canını yakıyorsun.merak etme masalla bir gün konuşacağım.eğer beni hala seviyorsa ona duygularımı açıklayacağım.ama yok sevmiyorum derse peşinde durmayacağım.tamam mı ? dedim akın tamam anlamında kafa salladı.eğer masalın odası boşsa şimdi de konuşabilirdim.bence.hemen odaya ilerledim.yavaşça girdim.tam da istediğim gibiydi.oda boştu.neden masalı tek bıraktılar ki.neyse şuan o önemli değil.masal sırtını dönmüş ya uyuyor yada başka bir şey yapıyor.bu sese bakacak olursak ağlıyor.

-masal neden ağlıyorsun ? dedim herhalde benim girdiğimi duymamıştı.bir anda sıçradı ve arkasını döndü. bana baktı.yanına ilerledim.yatağına oturdum.yüzünü avuçlarımın içine aldım.ilk gözyaşlarını sildim.sonra onu motive etmeye başlamam gerek olduğunu düşündüm.

Ezik Kızın DeğişimiWhere stories live. Discover now