15.BÖLÜM

2.3K 112 12
                                    

MULTİ: YAK YAK : ALEYNA DALVEREN

MULTİ: MASAL

sonunda eve gelmiştim.rüzgar bırakmıştı.inanamıyorum hala ben nasıl onunla sevgili olmuştum.çok tuhaftı.siz şimdi hastaneden sonra ne oldu diye merak ediyorsunuzdur.anlatayım. ben beni 1 hafta daha öpemeyeceğini söyledim..oda çocuk gibi mızmızlanmaya  başladı.ama sonra kabul etti.sonra ben hastaneden sıkıldım.eve gelmek istedim.rüzgar ilk kabul etmedi.ama sonra ona bana yürüyen hemşireden bahsettim.oda eve getirmeyi kabul etti.kendisi de akının yanına uğrayıp geri yanıma gelecekmiş. sonuçta o şuan benim abim. nasıl bu kadar mutlusun derseniz daha içimi bilmiyorsunuz derim.çok sevdiğim bir resim var.

insanın dış görünüşünde gülse bile kafasındakini bilemezsiniz

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

insanın dış görünüşünde gülse bile kafasındakini bilemezsiniz.bu yüzden insanları yargılarken bir kez daha düşünün.

-kuzen sen mi geldin.diye bağıran ada benim düşüncelerimi ve sizlere nasihatlarımı böldü.ama ona da bir şey diyemiyorum ki.benim için 1 akşamını hastane odasında geçirdi.

-evet kuzen ben geldim.gidiyim mi ? diye ben bağırdım bu sefer.yavaş yavaş da salona doğru ilerliyordum.

-he kuzen geldiğin gibi git.te allahım ya ne saçmalıyon kızım mal mısın ? otur oturduğun yerde.seninle konuşacaklarım var.dedi ne konuşacaktı ki ?öf bu aralar da konuşan konuşana.salona geçtim ve diğer koltuğa da ben oturdum.şuan babam ve rüzgarın annesi evde yoktu.yemeğe gitmişler.yani ben orada can çekişirken onlar eğleniyordu.aman boş verelim bu konuyu

-he söyle kuzen.dedim adaya bakarak.ada dikleşti.hep düzgün şeyler konuşacağı zaman diklenirdi.

-kuzen bu intikam olayı ne olacak.çok ileri gittiler en baştan.hem motorun arıza aldı.hem bacağın ve kafan.ve son olarak.......... işte biliyorsun söylemek hoşuma gitmiyor.bunlar çok sertler.öle de bilirdin.abarttılar.şimdi daha en küçükleriymiş bu.yarın daha fazlasını yapacaklar.sonraki gün daha fazlasını.ne yapıcağız ? dedi haklıydı.bunu rüzgarla da konuşmam iyi olabilir.

-kuzen ben onu rüzgar gelince onunla beraber konuşurum.bu arada sana bomba gibi haberim var.dedim evet o benim canımdı ve ben ona her şeyimi anlatırdım.

-söyle kuzen ne haberi ? dedi merakla

-ben ve rüzgar sevgili olduk.dedim pat diye.ilk ada şaşırsa da sonra tebrik etti.sarıldı filan.saçma saçma işler.şimdide koltuklara sırt üstü yatmış düşünüyoruz.düşüncelerimi anlatayım mı maddeler halinde 

-ya anne olamazsam ?

-rüzgarla ilişkimiz kaç gün kaç ay kaç hafta sürecek ?

-beni aldatacak mı ?

-babamın durumu ne olacak ?

-ileride rüzgarla evlenmek isteyince ailem kabul etmezse ve büyük bir ihtimal kabul etmeyecekler.

Ezik Kızın DeğişimiWhere stories live. Discover now