6.BÖLÜM

4.2K 159 14
                                    

MULTİ: SONSUZ TEŞEKKÜRLER : İDO TATLISES

MULTİ: AHENK

kalktığımda hava karanlıktı.hemen yanımdaki telefona baktım.saat 17.14. ne yani ben saat 9.45 den bu saate kadar uyudum mu ? bu kadar uykucu olduğumu bilmiyordum.hemen yataktan kalkıp aşağı indim.annem babam ve ada oturmuş ellerinde 1 tabak cips dizi izliyorlardı.

-herkese iyi günler.unutuldum mu ben ? dedim gülerek.herkes bana baktı.

-kuzen iyi misin ? dedi ada.zaten bunu annem veya babam diyemezdi.

-evet kuzen iyiyim. korkma ya daha senin mürüvetini görmeden ölmeye niyetim yok.dedim herkes gülmeye başladı.

-annecim espiri yapmada ağrın varsa söyle.dedi annem biraz bacaklarımın arkası ağrıyordu. heralde banktan düşerken çarptım.ama bunu söylemeye niyetim yoktu.canım da sıkılmıştı.annem söyleyip dışarı çıksam iyi olur.ada da gelir gezeriz.

-annecim ağrım yok.ama ev bunalttı adayla bir dolaşıp gelsek olur mu ? dedim. annem babama baktı.babam tamam anlamında kafa sallayınca.

-tamam annecim ama çok gecikmeyin.merak ederim.dedi tamam anlamında kafa salladım.adaya kalk işareti verdim.kalktı.yanıma gelince

-30 dkk sonra benim odamın önünde buluşuyoruz.dedim tamam anlamında kafa salladı.odama gittim.kapıyı kapattıktan sonra aklıma bir şey dank etti.ben kısa giyinebilir miydim ? çeteden değilim ama kısa giyinme dedi rüzgar.of kafam karıştı.en iyisi mesaj atmak.

BEN:

ben dışarı çıkacağım ama aklıma bir soru takıldı.yazdım ve gönderdim.hemen çevrim içi oldu.

RÜZGAR:

ne ? ve nereye gidiyorsun bu saatte ?

BEN:

öylesine hava alacağım yeni uyandım.içim daraldı öyküyle çıkalım dedik.neyse benim sorum şu : bugün kısa giyinme dedin ya o çete içinde mi geçerliydi hala geçerli mi ? 

RÜZGAR:

hala geçerli bu bir . ikincisi benim emir ve ahenkin de gelmesini ister misiniz ?

BEN:

eğer sıkıntı olmazsa gelin.biz bizim evin oradaki parkta oluruz.sor onlara da isterlerse gelin.

RÜZGAR:

size söylemedik ama biz aynı evde kalıyoruz.size geldiğimiz zaman ahenki babası çağırdı.emir ve bende tek kaldık.beni de babam çağırdı.beraber geldik.yani şuan onlar yanımda sordum isterlerse gelelim dediler.asıl siz isterseniz gelelim.sonuçta artık okulda çok görüşemeyeceğiz. bence gelelim.

BEN:

sizin aynı evde kaldığınızı bilmiyordum.bizde öyle şans olsa ohooo da neyse biz 15-20 parkta oluruz.banklardan birine otururuz.sizi bekleriz.ve kısa giyinmeyiz. :)

RÜZGAR:

aynı benim dediğim gibi sjsjsjj neyse hadi siz hazırlanın bizde 20-25 dkk oradayız.parkta görüşmek üzere.

BEN:

görüşmek üzere.yazdım ve çıktım.şimdi ne giyeceğimi seçmem lazımdı.uzun olması lazımdı ama göbeği açık olabilirdi.

uzun olması lazımdı ama göbeği açık olabilirdi

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Ezik Kızın DeğişimiWhere stories live. Discover now