23. BÖLÜM final

2.6K 103 115
                                    

MULTİ : Bİ GECE YARISI : MEG

EVET ARKADAŞLAR SONA GELDİK. BENİ BU KİTAPTA YALNIZ BIRAKMAYANLARA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.AMA BİTİRMEK ZORUNDAYIM.KISA BİR KİTAP OLDU. KUSURA BAKMAYIN.ŞİMDİ FİNALİ OKUMAYA HAZIRLANALIM BAKALIM....


beraber odadan çıktık.herkes aşağıdaydı. ahenkle akın, emirle ada, ve biz.şimdi gidebilirdik.

-hadi gidelim ya ben çok heyecanlandım.dedi ada.ay sanki ilk kez gidecektik.yavaş yavaş dışarı çıktık.ve arabalara dağıldık.arabaya bindiğimizde rüzgar bana aşk dolu gözlerle baktı.aynı şekilde bende baktım.sonra dudaklarını araladı.sanki diyeceği şeyi düşünüyordu.

-masal.sana bu konuşmayı çok yapmak istedim.uzun olmadığı için şimdi söylemek istiyorum.dedi kalbim hızlı atmaya başlamıştı.bir anda içime kötü bir şey salgılandı. anlamadım.

-masal ben sana lisede aşık oldum.hemde çok.sonra sevgili olduk.ben senden vazgeçemedim.ama baban bizi ayırdı.o zaman kendimden nefret ettim.ama gerçekler ortaya çıktığında sen yine benden vazgeçmedin.bugün öptüğümde hissettim.hatta yeniden hissettim.seni ne kadar çok sevdiğimi.lütfen hiçbir zaman senden vazgeçmeyeceğimi unutma olur mu ? dedi. neden böyle konuştu ki ? ona tuhaf tuhaf baktım.bu konuşmayı neden yaptığını anlamaya çalışıyordum.

-öyle bakma sadece söylemek istedim. hata mı yaptım ? dedi. o an ona samimi bir gülümseme gönderdim.

-sen hata yapmazsın bir bildiğin vardır eminim.ve şunada eminim sen benden vazgeçmessin aynı benim senden vazgeçmediğim gibi.dedim rüzgar bana doğru uzandı.alnımdan öptü.sonra arabayı çalışıtırdı.arkaya baktığımda bizimkilerin gitmiş olduğunu gördüm.bir şey olmazdı.en fazla 5 dkk geç kalırdık.

*****

lunaparka vardığımızda adadan iyi bir azar yedik.bizi beklemişler ve içeri girmemişlerdi.bu yüzden ada da sabırsız olduğu için bize iyice sinirlenmişti. ve baya azar çekmişti.en sonunda emir onu sakinleştirmişti. canım eniştem..

içeri girdiğimiz an hemen discovery'e koştuk. ben ada ve ahenkle beraber.çünkü eskiden de geldiğimizde hoşumuza en çok bu alet gitmişti.erkekler peşimizden geldiler.onlarda bizim hatrımıza binmeyi kabul ettiler.

onlarda bizim hatrımıza binmeyi kabul ettiler

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

✌bindiler.

alet çalışınca gayet sakindim ama ters döndüğünde eğlencesine bağırmıştık.erkekler de bize malmışız gibi bakmışlardı.ama umursayan kim. yok. discovery'den indik bu sefer erkekler seçecekti neye bineceğimizi. hepsi aralarında anlaştılar.hızlı trene binecektik. herkes erkek arkadaşı ile beraber oturdu.hızlı tren biraz fazla korkunçtu.bir anda hızlanıyor bir anda yavaşlıyordu.bu da ani kramplar girmesine neden oluyordu.ama bunu da umursayan kim ? yok. hızlı tren başladığı andan bittiği ana kadar ada bağırmıştı.ve indiğinde de ses telleri yıpranmış olacak ki sesi internet bağlantısı gibi gidip geliyordu.bizde buna kahkalarla gülüyorduk.ama o bizi öldürmek istermiş gibi bakıyordu.

Ezik Kızın DeğişimiWhere stories live. Discover now