12.BÖLÜM

3K 131 13
                                    

MULTİ: DERT DEĞİL :SANCAK

MULTİ: ADA

Evet bugünde yorucu bir günle başlayacağım. Uyandığım an başımda bekleyen akından korktum. Mal bu çocuk ya.öcü gibi ne bekliyor başımda. 

-ne oldu akın neden başımda bekliyorsun ? dedim. Akın güldü.

- hiç hemen kalk ilk okula gideceğiz.sonra da eve.ama ilk bugün gelen çete ile uğraşacağız.hızlı ol.kısa giyinme ve aşağıya gel.annen evde yok.baban işte.bugün de onlar boşanacakmış.ama önemsemiyorum.neyse hadi hazırlan bugün yorucu olacak.dedi evet bugün çok yorucu bir gün olacaktı.belki canım yanacaktı.belki ben can yakacaktım. Hiç bir şey bilmiyorum şuan.akına cevap verip onu odadan kovdum.sonra da üstümü giyindim.

sonra da üstümü giyindim

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Giydim.evet buna akın kızacaktı ama bugün rahat giyinmem lazım.çetenin nasıl biri olduğunu bilmiyorum.yani biliyorum da benimle ne kadar uğraşacaklarını bilmiyorum.bana zarar veremezler yanımda akın ve çetesi var.beni korurlar.ama insan korkuyor.parkta iki vurduk diye hemen bize düşman kesildiler.bunlar kim ya.ama bende masalsam canımın yanması onların elinden olmaz.

-masal hadi kızım ya yarım saat oldu ada ile ağaç olduk.azat ve sameti saymıyorum bile.onlar dal verdiler.dedi akın.iki dakika bekleyemediler.

-geldim akın geldim.dedim yakınırca.hemen gittim kapıyı açtım.akın beni süzdü ve beklemeden konuştu.

-hani üstünü giyiniyordun.dedi sinirle ama yalancı bir sinirle.

-giyindim ya.ya akın bak bugün rahat olmam lazım.bugünlük sadece tamam mı.biliyorum bunlar benimle çok uğraşacaklar.bırak da bugün rahat olayım.dedim yakınırcasına.beklemediğim bir tepki verdi.tamam dedi.ay çok şaşırdım şuan.hemen boynuna atladım.

-masal nefes alamıyorum.dedi zorlukla.hemen ayrıldım.sonra adagilin yanına gittik. Ada beni süzdü.

- akın izin verdi mi ? Dedi merakla.benden önce ada ya cevabını akın verdi.

- gerçekte hayır küçük hanım ama bugün masal ile çok uğraşacaklar bu yüzden izin verdim.yoksa sana da ona da izin yok.dedi ada sinirle soludu.

-1.si ben küçük değilim aramızda 1 yaş var sadece 2.si bende bugün ki ayrıcalıktan kullanabiliyor muyum ? Dedi.akın güldü.

-hayır küçük hanım kullanamıyorsunuz. Ve evet sen küçüksün.dedi sonra konuşmaya devam etti.

- ve artık okula gitme zamanı yoksa geç kalacağız.dedi. bunu diyipte bekleyen şuan o.

- ne bekliyorsun. Bize diyorsun hadi.hızlı ol.dedim.

-ben ne ile gideceğim ? Dedi. Haklı sonuçta arabası ve motoru izmirde kaldı.

- sen benim arabamı al sonuçta 3 kişisiniz.ben ve ada da motorla gelelim.dedim tamam anlamında kafa salladı.arabanın anahtarını ona attım.bende motora bindim.okula sürmeye başladım.
**********
Okula gelmiştim.akınlarla beraber gelmiştik hatta.ada da bizden 2 dakika sonra geldi.herkes durmuş bizi izliyordu.hatta akının çetesini duymuşlar tipini merak ediyorlar diyebilirim.rüzgargilin çetesi yine aynı bankta oturmuş bizi izliyorlar.gökhangilin çetesinin yeri boş.oraya ya biz yada diğer çete oturacaktı.ama akında öyle bir inat var ki kimse kıramaz.akın ve çetesi arabadan inince kızların erkek kesme sesleri erkeklerinde merak sesleri gelmeye başlamıştı kulağıma.akın ve rüzgar şuan öyle bir bakışıyorlardı ki anlatamam.

Ezik Kızın DeğişimiHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin