8.BÖLÜM

3.6K 155 29
                                    

MULTİ: UNUTULACAK DÜNLER : GAPİZİM

MULTİ: NAME

sabah uyandığımda tuhaf  bir görüntüdeydim .başka biri görse kesin yanlış anlardı. kalkmaya çalışsam bile kalkamamıştım. ama yerim çok rahattı. yani rüzgar kocam olsa onunla beraber yapacağım tek şey uyumak olurdu herhalde. ama rüzgar uyanmadan buradan kurtulmazsam çok yanlış anlar.çünkü şuan ben ona sarılmış oda bana ama ben daha sıkı sarılmışım.yani öyle böyle değil.

-ya kızım az dur ya uyuyoruz şurada.dedi rüzgar gözleri kapalı halde.of buradan kurtulmanın tek yolu rüzgarı da uyandırmak.

-rüzgar sen beni ben seni bırakamıyoruz şuan.kollarını sal bir sonra beni de sal.hadi.dedim rüzgar oflayarak 1 gözünü açtı.sonra bizim pozisyonumuzu gördü hemen kollarını açtı.bende hemen çıktım.rüzgar gözleri ovalayarak oturur pozisyona geçti.

-nasıl bu hale geldik bilmiyorum kusura bakma.dedi sanki sadece o sarılmış gibiydi.

-sanki sen sarılmışsın görmedin mi birbirimize koala gibi sarılmışız.herhalde gece soğuktu.bu yüzden oldu.asıl sen kusura bakma.dedim çünkü haklıydım.

-o zaman ben çıkayım sen üstünü giyin.dedi tam çıkarken onu durdurdum.çünkü üstünde t-shirti yoktu herkes yanlış anlardı.

-t-shirtin yok herkes yanlış anlar.dedim rüzgarın aklına yeni gelmiş olacak ki hemen güldü.tabii ben eksik kalır mıyım ? hayır.bende güldüm.rüzgar t-shirtini giyip çıktıktan sonra valizimi açıp ne giyeceğime karar vermeye başladım.

rüzgar t-shirtini giyip çıktıktan sonra valizimi açıp ne giyeceğime karar vermeye başladım

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

✌masalın giydiği kıyafet

evet beyaz bir takım oluşturmaya karar verdim.hemen giyip kendimi dışarı attım.rüzgarda çadırımızın önündeki sandalyede oturup telefonla uğraşıyordu.benim çıktığımı görünce hemen bana batı.nasıl giyindim diye.beni süzdü eh işte der gibi kafa salladı.

-rüzgar hadi sende üstünü değiştir bekliyorum.bana jüri olmaktansa üstünü değiştirmen bence daha mantıklı.dedim güldü.evet bu aralar  bana fazlasıyla gülüyordu.

-tamam tamam sakin ol sadece açık mı giyindin ona baktım.yoksa oy vermiyorum merak etme.dedi hemen omzuna yalandan yumruk attım.

-bana espiri yapacağına git ve üzerine spor bir şeyler giyin.bugün maçlar olacakmış.dedim rüzgarda bilmiyordu herhalde ki

-ne maçları ? dedi bana da ada gecenin 2 sinde yazmıştı.

-spor işte. voleybol futbol basketbol gibi.işte hazırlan benim gireceklerim belli.ama daha seninkileri seçeceğiz.dedim rüzgar anlamaz gözlerle bana baktı.neden öyle baktı ki ?

-hangilerini seçtin ? dedi hemen cevapladım.

-hepsini.dedim bunu diyeceğimi biliyormuş gibi kafa salladı.

Ezik Kızın DeğişimiHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin