3.BÖLÜM

6.3K 216 123
                                    

MULTİ: AŞIL :BİR GÜLÜŞÜN VAR

MULTİ: MASAL

ya nasıl olur.neden bu okul neden bu sınıf.hemen adaya baktım.oda benim gibi şaşkındı.ama ege piç gibi gülüyordu.pislik.

-hocam bu sınıfta oturacak yer yok başka sınıfa hatta başka okula gitsin.dedim. ahenk hemen arkasını döndü bana baktı.ne yaptığımı anlamak istercesine.ama şuan endişemden anlatamıyordum.sadece arada bir adaya bakıyordum.

-masal kızım iyi misin ne okul değiştirmesi ? dedi hoca ben ne diyeceğim şimdi hocaya. yok hocam bana bu tokat attı ben değiştim sonra ona tokat attım o bana aşık oldu mu ? ne diyeceğim.

-iyiyim hocam da hani arkadaşımız yanına kimsenin oturmasına izin vermiyor ya o yüzden dedim.dedim of biraz daha konuşmaya devam edersem kekelemeye başlarım.

-masalcım sınıflarda yer kalmamış. Gökhan istese de istemese de ege  oraya oturacak.dedi hoca. derste telefon kullanabiliyorduk.hemen telefonumu çıkartıp adaya mesaj attım.

BEN:

ne yapcam lan ben ? kesin kavga çıkacak.

ADA'MMMM:

bilmiyorum ki kuzen. bu sana kafayı takmış.sana geçmiş olsun demekten başka bir şey diyemeyeceğim.

BEN:

saol ya çok destek oldun.

ADA'MMMM:

rica ederim bebeğim. neyse ben çıktım ders var.

BEN:

ders dinle sen inek.

hoca egeyi gökhanın yanına oturtturdu.biz cam kenarının en arka sırasında ada orta sıranın en arkasında gökhan da kapı tarafının en arka sırasında oturuyordu.yani artık ege de en arkada oturuyor oldu.oflayarak kafamı sıranın üstüne koydum.sonra hocanın uyarısı yüzünden kaldırmak zorunda kaldım.kafamı çevirdiğimde gökhan da ege de bana bakıyordu ve bu çok rahatsız ediyordu.o anda masaya bir kağıt geldi.acaba bana mı diye etrafıma baktım.sonra meraktan açtım.

Yeni gelen çocuğu neden bu kadar istemiyordun ? ne yaptı sana? canını mı yaktı ? tırnağını mı kırdı ?

Rüzgar

ya bu çocuk nasıl böyle diyebilir.ona baktığımda hala soğuk bir tavrı vardı. hemen kağıdın arkasını çevirdim ve cevabımı yazmaya başladım.

Oradan bakılınca tırnağımın kırılmasına önem veriyor gibi mi gözüküyorum ? O çocuk bana en olmayacak bir şey yaptı ve cezasını çekti.şimdi de cezasını çektiği zaman bana aşık oldu ve peşimi bırakmıyor.bu kadar.

yazdım.ve kağıdı rüzgarın önüne ittim.rüzgar kağıdı aldı okudu.ilk kaşları kalktı.sonra geri indi. kağıda bir şeyler yazmaya başladı. bittiğinde kağıdı bana uzattı.aldım ve okumaya başladım.

Sana ne yaptı ki cezasını çekti ? Cezası neydi ? son olarak tırnağın kırılmasına önem veren biri gibi durmuyorsun o sadece bir örnekti.

yazmıştı.acaba anlatsam sır tutar mıydı ? ona eski halimden bahsetse miydim ? ilk önce ona soru sormam lazım.ama kağıt zor oluyor.ama yazıyım.

sır tutar mısın ? ve kağıda yazmak zor telefon kullanıyorsan oradan konuşsak olmaz mı ? telefon numaranı istiyorum diye düşünme yazmaya eriniyorum sadece.

Ezik Kızın DeğişimiWhere stories live. Discover now