22.BÖLÜM

1.7K 86 28
                                    

MULTİ: emre aydın :  . İYİ OKUMALAR.

okuldan çıkmadan koşarak sınıfa girdim.çantamı aldım.tam arkamı döndüm çıkacaktım ki kaldım.ne işi var şimdi bunun burada.

-neden geldin ya ? dedim sinirlerimi zorluyordu artık.

-güzel kız sana dersimden çıkamazsın dedim.ve sen ne yaptın çıktın.bunun bir cezası olacak.dedi. of ne diyordu bu hoca.

-sen ve bana ceza vermek öyle mi ? hahaha gülüyüm de kokmasın.şimdi çekil yolumdan işim  var.bu arada bana bulaşmasan iyi edersin.dedim ve cevabını duymadan sınıftan çıktım.tek sınıftan değil şuan okuldan da çıkmıştım.aklıma bir şey gelmişti.çağrı ile kombin renkleri.aynı olması lazımdı.motora binmeden hemen telefonumu çıkartıp mesaj attım.

Ben:

-yarınki kıyafetleri ben alacağım.şimdi avm ye gidiyorum.aynı renk kombin yapacağım.sen sadece akşam gel.

hemen mesajı görmüştü hatta cevap bile yazıyordu.

Çağrı:

-hoca benim ve rüzgarın kıyafetlerini seçti.sana resimlerini atayım.biz onları giyeceğiz.sen kendine seç.bu arada beni düşünmen gözümden kaçmadı.

Ben:

-cıvıma çağrı.sen resim at.bekliyorum.

Çağrı:

bu rüzgarın üzerine denenmiş hali

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

bu rüzgarın üzerine denenmiş hali.ben erindim giymedim.sen buna göre seç.

Ben:

-tamam bb

Çağrı:

-bb

şuan erimiş bulunmaktayım.kıyafet zaten güzel.ama onun üzerinde daha farklı durmuştu.çok yakışmıştı.ben ilk kez böyle birini görüyorum.çok yakışmıştı.aman bana ne ya of ben gidiyim de kendime kıyafet seçiyim.dedim kendi kendime.sonra avm ye sürdüm.inşallah güzel bir şey bulabilirdim kendime.

******

alış veriş merkezine gelmiştim.ama tek değil.neymiş kendi arkadaşına da benim elbisemin aynısından alacakmış.bu yüzden benim seçtiğim kıyafetlere bakacakmış.bu kim sizce ? tabiki de rüzgar. bana ne git kendin seç diyorum kabul etmiyor.ben okuldan çıkınca araba ile yanıma gelmiş.benim peşimden geliyordu şuan.sinirlenmemek elde değil.bir mağazaya girdim.kendime kırmızı elbise alacaktım.uyumlu olması için.of kafayı yiyeceğim.hala peşimde bu.neyse gelsin bakalım yapacak bir şey.mağaza da kırmızı elbise ararken kırmızı reyonuna gittim.güzel elbiseler vardı.ama siyah elbiseler de vardı.siyah ile kırmızı yakışacağını düşündüm.bu yüzden siyah ve beyaz kıyafetlere de bakıyordum. elime aldım bir kaçını ve kabine gittim.rüzgarda oturmuş benim giyinmemi bekliyordu. kısa ama siyah elbise ile çıktım.hoşuma gitmişti.

Ezik Kızın DeğişimiWhere stories live. Discover now