19.BÖLÜM

1.9K 91 8
                                    

EVET ARKADAŞLAR UZUN ZAMANDIR YAZAMADIM KUSURA BAKMAYIN AMA BABAMIN SAĞLIK DURUMU SÖZ KONUSUYDU INA YARDIM ETMEM GEREKİRDİ.ŞİMDİ DE BABAMLARIN ŞİRKETİNDEYİM.VE ELİMDE KARAKTERLERİN RESİMELRİ YOK.HATTA HİÇ BİR RESİM YOK.BU YÜZDEN MULTİYE SADECE MÜZİK KOYACAĞIM. İYİ OKUMALAR....

MULTİ : BİR ATEŞE ATTIN BENİ :ASENA İRMİKÇİ

tam 3 gün geçmişti. ve artık akınların bizi kurtaramayacağına adım gibi emindim.kurtarsalardı 3 gün önce kurtarırlardı.ama 3 gün geçti.iğrenç kokuyoruz ve karnımız çok aç.ama yapacak bir şey yok.çağrı ve ekibi toplanıp buradan gittiler.dışarı adamlarla dolu.biz kaçmayalım diye.yani bunu söylemek istemezdim ama çocuk zeki.yapacak bir şey yok.

-ben çok açım ve her nefes aldıkça kendimden tiksiniyorum.dedi ada evet o kıyafete ve kokuya önem veren biri bence bunu anlamışsınızdır.

-al benden de o kadar.ama burada banyo da yapamayız yemek de vermezler verseler bile ilaçlı olmayacağını nereden bilebiliriz ki ?dedim. yani ben çağrılardan her şeyi beklerim.

-masal haklı ilaç koyarlar bu şerefsizler duşa kabine de kamera koymuşlardır şimdi.ama bana kıyafet verseler yeter gerçekten hem koku az da olsa azalır.dedi ahenk. tek çarem ikisi için çağrı ile konuşmak.diye içimden geçirdim ama o anda kapı açıldı ve çağrının söylediği şey ile bu düşünceyi tamamen kafamdan çıkardım.

-evet kızlar çok kötü kokuyorsunuz size kıyafet getirdim.dedi ve poşetleri tek tek bize uzattı.neden ayrı ayrı vermişti ki ? neyse dedim ve poşetten kıyafeti çıkardım.biriminki etek takımı ama kısa etek birimizin ki şort takımı birimizinki dar pantolon.sizce kime hangi kombin geldi ? bence doğru tahmin ettiniz.

ben şort takımını aldım.

ada etek takımını aldı.

ahenk de pantolon takımını aldı.

neden bunlar etek ve şort neden hepsi pantolon değil ?dedim. çağrı sanki tam istediği soruyu sormuşum gibi elini şıklattı.

-çünkü doğana ve enese de sordum.onlar da bunları seçti.neyse hadi giyinin sonra yemek yiyeceğiz.dedi gıcık ne olacak.

-senin yemeklere ilaç katmadığını nereden bileceğiz ? dedim.bana baktı.tuhaf bir bakıştı bu.anlayamadığım bir bakış.

-masal ben sizi sevdiğim için kaçırdım.ve sevdiğim kadını öldürecek kadar düşmedim.ama merak etme o sevgilim dediğin çocuk gelirse kesinlikle göz yaşına bakmam onun topuğuna sıkarım. şimdi giyinin bekliyorum.dedi ve bir şey dememe izin vermeden odadan çıktı.bizde giyinmeye başladık.

benim giyindiğim kıyafet 

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

benim giyindiğim kıyafet 

benim giyindiğim kıyafet 

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Ezik Kızın DeğişimiOn viuen les histories. Descobreix ara