7.BÖLÜM

3.7K 169 44
                                    

MULTİ: YARA : ZİYNET SALİ & BİLAL SONSES

MULTİ : GÖKHAN

sabah uyandığımda ada başımda vır vır etmiyordu.ama daha kötüsü olmuştu.dün ben ona alarm daha iyi dediğim için şuan kendisi ses kaydı yapmış vır vır konuşurken onu da alarm müziği yapmış.bu kız ne ara bu kadar mal oldu ? ha şimdi siz dün akşam ne oldu diye soracaksınız? ama bir şey olmadı.ben siteyi hackledim sonra saati gördüm 23.41 eve gitmemiz gerektiğini söyledim.eve giderken de parktaki olay anlattım.çünkü bizi eve bırakmadan gitmeyeceklerini söylediler.bende bulduysan konuş randomunu uyguladım.neyse bugün kamp var.valizimi hazırlamam lazım ama ondan önce ilk duş almam lazım.hemen yataktan kalkıp yatağımı düzelttim.sonra banyoya gidip duş aldım çıktığımda valizimi hazırladım.içine 4-5 tane de şort attım belki giymeme izin verirler.neyse valiz hazır olunca ben giyinmeye başladım. ne giyinecektim.hemen aramaya başladım.bakalım ne giyinebilirim.

✌masalın giyindiği kıyafetler

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

✌masalın giyindiği kıyafetler

hazır olduğumu düşündüğüm zaman dışarı çıktım.benle beraber ada de çıkmıştı.oda benim üstümdeki siyah kıyafetin beyazını giymiş altına da beyaz pantolon giymişti.hemen beraber aşağı indik.annem ve babam bana ve adaya baktılar.onlarla dün akşam kamp işini konuşmuştuk.kabul etmişlerdi.zaten etmeleri lazımdı.neyse. annem ve babamı öptüm.

-haftaya görüşürüz ailem ama ben sizi ararım merak etmeyin.dedim annem ve babam güldü sonra onlarda beni ve adayı öptüler.bizde arabaya valizlerimizi yerleştirdik.sonra binip okula doğru sürmeye başladık.çünkü okulun oradan otobüse binilecekti.ama şuan tek korkum biz rüzgar ve emirle uyuyacaktık.of bu durum can sıkıcı olsa bile gökhan ve ege ile uyumaktan iyidir.

********

okula gelmiştik.müdürü bekliyorduk.neymiş otobüs sessiz olacakmış bu yüzden kura çekip oturacakmışız. of şimdi gökhan ege filan gelirse onlar beni yol boyu çıldırtır.şuan bir el açıp dua etmediğim kalmıştı.beni fark eden çete

-ne yapıyorsun masal ? diye soran ahnekle başlamıştı.

-gökhan ve ege çıkmaması için dua ediyorum.dedim.herkes gülmeye başladı.

-ha siz böyle gülün bakalım.size gökhanın çetesinden biri gelsin de görün.dedim ama hala gülüyorlardı.

-ya masal merak etme ben babamla konuştum bizim oturma şeklimiz farklı olacak sadece ahenk sınıftan nisa ile oturacak iyi anlaştıkları için.bizde kendi aramızda kura çekeceğiz.onların çektiği gibi.kim kime gelirse onunla oturacağız.anladın mı? dedi rüzgar ay evet bu çok güzel bir fikirdi.ama şimdi bana ada gelmezse ? of ben yine rüzgara bela olurum kesin de neyse.

-ay bu çok güzel fikir.o kadar korktum ki diğer çeteden biriyle oturacağım diye kalbime iniyordu.dedim herkes yeniden güldü sonra müdür elinde 2 kap ile geldi.bizi de etrafına topladı.

Ezik Kızın DeğişimiHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin