4

1.1K 79 10
                                    

Atsisėdusi ant šaltų ir drėgnų rūsio grindų apsikabinau kojas.Aš išsikapstysiu iš čia ,anksčiau ar vėliau pabėgsiu ,nesuteiksiu jam malonumo girdėti mano riksmus ir maldavimus.Su malonumu žiūrėsiu į tą žvėrį ,kai policininkas uždės jam antrankius .Jis nužudė mano pusbrolį , nors ir su juo nelabai gerai sutariau dėl to ,jog jis buvo daug vyresnis ir susitikdavome tik per pagrindines šventes labiau su juo sutardavo Eleonora ir Rajanas ,jie visi beveik vienodo amžiaus ,todėl prie jų kompanijos nepritapau , buvau mažiausia .Net ir tada kai buvau pilnametę visi laikė mane vaiku.Pusbrolis baigęs finansų kolegija užsienyje ,todėl buvo šeimos pasididžiavimas , jo tėvams palengvėjo , todėl ,jog gavo gerą darbą ir  išlaikė tėvus.Mama visą laiką pavydėjo savo seseriai. Ji iš manęs daug tikėjosi , o aš mečiau mokslus , bet tik dėl jų , juk vargo dėl manęs.Kaip ir Rajanas , mokėjo už mano mokslus , o dabar atsidūrė tokioje situacijoje.Vargšė mamos sesuo, ji išprotės viską sužinojusi.Išgirdusi ,kažkur šalia savęs bruzdėjimą ,atsistojau ir ieškojau kėdės ir radusi užlipau ant kėdės paskui ant stalo .Jis sakė ,jog čia yra žiurkių , maniau melavo .Visą naktį turėsiu sėdėti lyg kalinė .Tu ištversi , nieko kito be žiurkių  čia nėra .Išgirstu , jog kažkas kreipiasi į mane , atmerkusi akis išvystu viena akį.Tikriausiai užmigau.Visą kūną skaudėjo, ir buvo labai šaltą.

- Jau rytas ? - prikimusiu balsu paklausiu.

-Taip - bejausmiu balsu pasako .Atsidarė durys ir įėjo tas malonesnis tipas nešantis vandens butelį , kavos iš degalinės ir sumuštinių tikriausiai irgi iš ten pat.

-Skanaus, panele

- Kiek mane čia laikysite ?

- Iki tol kol pasakysite tiesą ,daugiau nieko nežinau . Tik paklausykit patarimo bandydama saugoti kitus jus kenkiate sau . Paprastai bosas nėra linkęs su moterimi taip elgtis , jei būtumėte vyras jis būtų tikrai ne toks gailestingas..

- O čia buvo jo geroji puse ? Užrakinti žmogų rūsį ? su įvairiais gyviais

- Patikėkit , šios rūsio sienos matė ir blogiau

- Sadistai ...- Jis išėjo kartu su tuo viena akiu .Visi pusgalviai .Vis bandau suprasti kodėl žmonės pasirenka tamsiąją pusę .Kažkada esu skaičiusi ,jog tai lemia nuo pat vaikystes ,skaudus įvykiai kurie pasąmonėje lydi iki pat mirties arba tada kaip pradedi klausytis ne širdies ,sąžinės , o proto,tada tu prarandi žmogiškumą ,nes protas linkęs į puikybę . Nežinau kiek valandų praėjo ,bent jau šviesa buvo įjungta .Vaikščiojau į vieną patalpos pusę tai į kitą .Tėvai ,tikriausiai bus apskambine visas ligonines .Pasakysiu , jog ....Ką pasakyti ? Turiu dingti iš čia .Atėjus tam vyrui su mėlynu kostiumu pasakau

- Aš noriu į tualetą ,ar taip pat tai draudžiama ?

- Eime , vienas iš musiškių palydės .

Išėjus iš rūsio įkvėpiau oro .Girdėjau , jog jų ,,bosas" netrukus bus .Reikės pergudrauti juos .Eidama link medžių atsisukusi į vieną iš tų pakalikų pasakau , jog daugiau jis neitų ,jis vos sutikęs užsisuko .Reikėjo primeluoti visokių nesąmonių , jog tas kvailys patikėtų .Nemeluosiu pasitelkiau tai iš serialų...Lėtais žingsniais ėjau ,ėjau ir kol galiausiai pradėjau bėgti ...Kitoje pusėje švietėsi ,vadinasi miškas veda į išėjimą .Mano aprangos stilius pasiteisino ,įsivaizduoju jei būčiau paklausiusi Eleonoros ir mamos patarimų vietoj sportbačių nešioti aukštakulnius ir trumputes sukneles.Žinoma ,sukneles mėgstu tik laisvesnes ,vasariško stiliaus tik ne tas kurios viską išryškina, taip pat ir tavo krūtinę su užpakaliu.Apsidairiusi ar kažkas mane seka nusivalau nuo baltų kelnių žiedadulkes. Atsirėmusi į medį užsimerkiu .Man viskas bus gerai.Greitu ėjimu einu mišku .Skrandį skauda ,išdidumas neleido valgyti žudikų maisto.Pasirodo ,švietiesi ne kelias ,o ežeras .Po velniu ! užsilenkus kelnes įbridau į ežerą ,apsitaškau veidą vėsiu vandeniu.Vėsus vanduo padėjo mąstyti logiškai .Jie tikriausiai manęs jau ieško .Jei suras tikrai nudės.Mirsiu alkana ir ....

Aš pasirinkau širdies balsąWhere stories live. Discover now