12

1K 81 6
                                    

Aleksandras

- Leticija ? Leticija, atmerk akis ,- pasižiūriu į jos veidą jame nebeliko panikos ir baimės ,dabar atrodo tarsi miegantis angelas ,-Pikčiurna ,negi taip išsigandai ? -Paliečiau dar kartą jos švelnia veido odą ,neklydau ji tikrai labai švelni, kaip ir jos kokosu kvepiantys plaukai ir vanelia kvepanti oda. Užuolaidas atveria Blakė ir sustingęs pažiūrėjo į mus ,- Ko stovi ,Blake ,atidaryk miegamojo kabinos duris.

-Kas čia nutiko ? -sutrikusiu balsu klausia Blake .Paėmęs ją į rankas ėjau į kitą lėktuvo pusę , Blakė iš paskos .Ji tikrai labai liesa ,bet prisidengdama didesniais drabužiais paslepia savo privalumus dėl kurių vyrai varvina seilę ne išimtis ir aš.Gal ir gerai , kad nešioja dviems dydžiais didesnius drabužius , kitaip dar labiau mane blaškytų. Dar ne vienai moteriai nejaučiau vienu metu ir aistros ...Ji kažkuo mane erzina ir net nežinau kuo. Paprastai jei pajuntu merginai aistrą ,ją įsitempiu į savo lovą ,bet ne į asmeninį gyvenimą.Po maždaug mėnesio ji pradeda man erzinti tada pasiūliau jai nemenka sumele išsiskyrimo proga ir viskas.Jos dingsta iš mano gyvenimo taip greitai kaip ir pasirodo. Paguldęs ją į lovą įsitempiau , net dabar ji kelią man keistus jausmus , jei tik būtų atsipeikėjusi pabučiuočiau jos lūpas.

-Bose ? - Išgirdęs Blakės balsą pasižiūriu į jį.

-Nieko nesakyk , aš nieko nepadariau , - kažkodėl manau turintis paaiškinti .O kam ? Aš jam moku.

-Bose ,turėsime dėl audros prastas matomumas ,tuoj jau reikės leistis į artimiausią oro uostą.Pilotas abejoja, jog pavyks nusileisti iš pirmo karto.

-Kodėl tik dabar pasakei ?

-Pilotas prašė tik dabar , mane ,jog audra pasibaigs ...

-Gerai, tegul daro kaip jam atrodo geriausia ,-Nukrypome nuo plano ,dabar vėluosiu į susitikimą , - Blake ,atnešk vandens ,atsipeikėjusi norės atsigerti , be to pasakyk Lunai ,kad pabūtų šalia jos, iki tol kol pabus.Ji atsibudusi bus išsigandusi.

-Rūpinatės šia mergina ? Anksčiau nebuvote toks rūpestingas, kitoms panelėmis

-Blake ,nenusišnekėk ,ji dirba man ,ji skolinga nemažai pinigų be to jos vagių šeima turi deimantus, juk negaliu leisti ,jog numirtų anksčiau laiko ,tiesa ? -sarkastiškai paklausiu , bet Blakė tik nusišypso keista šypsena ,kuri man nei velnio nepatiko - Nesielk kaip idiotas ,nes atleisiu tave .

-Bose ,Bose

Juokdamasis išėjo jis , o aš pasižiūrėjau į ją .Aš jai jaučiu tik aistra daugiau nieko ir negaliu jausti ,toks kaip aš nieko negali jausti. Turiu išrauti šią aistra šiai merginai ,juk viską supratau vakar .Ji nėra jos sesuo Eleonora ,jog liptų ant pirmo pasitaikiusio.Gerai pagalvojus, galbūt visai nepatyrusi šioje sferoje.Iš tiesų nesuprantu kas iš tiesų ji yra .Ar viena iš milijonų merginų kuri neturi jokių šlykčių planų ar tik gera aktorė ,jog net klaidina ir mane .Ji atrodo labai ne patyrusi ,vos tik priėjus prie jos ji įsitempia .Gal nujaučia ,kad slapčiomis trokštu pabučiuoti ją ? Ir kas čia tokio ? Juk ne viduramžiai ,kodėl ji tokia susikausčius .Galvoje vis kyla idėjų kaip pasiguldyti ją į lovą , bet vos tik pažvelgęs į jos žalias akis pradedu savimi bjaurėtis.Seniai žinau, koks aš bjaurybė esu , bet žodžiai skambantys iš jos mane siutiną .Dio , ji paprasta mergina ir tiek , pamatau Luna ir Blake.Palikęs juos atsisėdau ant kėdės .Turiu baigti blaškytis .Pervertęs kelis statybų dokumentus mintys krypo į miegančią merginą , kitoje kabinoje! Tikriausiai pradedu išprotėti .....

Po maždaug pusvaladnžio nusileidome kažkokiame kaimelį kalnuose , kuris turėjo mažą oro uostą.Nuėjęs pasižiūrėti kaip Leticija, pamačiau ,jog ji vis dar ne atsipeikėjusi .Jai dar neišprotėjau tai ji tikrai mane išves iš proto .Bandęs prikelti ją , ji tik sumurmėjo kažką po nosimi ir nieko. Taigi , liko tik viena išeitis

Aš pasirinkau širdies balsąOù les histoires vivent. Découvrez maintenant