11

1K 82 9
                                    

Vakar diena, šiandien,atrodė lyg sapnas arba košmaras.Vieną akimirką ,mano venose sustingo kraujas ,kaip jis lėtais  žingsniai ėjo prie manęs.Kaip šiuo metu norėčiau ,jog šalia manęs būtų artimas žmogus..Mamyte ,kaip norėčiau ,jog tu būtum gyva .Papasakotai ir patartai kaip elgtis tokioje situacijoje.Pasižiūriu į nuotrauką mamos,ji šypsosi tėčiui , o tėtis jai atsako tuo pačiu.Mama buvo įdegusi , šviesiai rudus plaukus uždengė didelę skrybelė, o tėtis rankose laikė mane. Jei galėčiau viską prisiminti, kiekvieną paskutinę minutę ,kai buvau su jumis , bent tiek pažinočiau jus.Man buvo tik šeši metai kai netekau jūsų.Žinoma ir teta Džaneta ir dėdė Antonijus atstojo tėvus.Mama ,jei būtum gyva ką pasakytum, jog sutikau dirbti tam žmogui ? Perbraukiu per nuotrauką mamos garbanotus plaukus ,prisimenu kokie jie būdavo švelnus ir kvepėdavo alyvomis.Ką jautei tėčiui kai sutikai jį ? Tau irgi pakirsdavo kojas nuo jo akių ? Tavo akys vis nukrypdavo ties tėčiu ? Juk negali būti ,jog tas žmogus man patinka ? Tiesa ? Juk aš jo kartais bijau ? Bet kartais šalia jo kartu pajuntu krūtinėje kažką gero , šilto. Lyg kas nors krūtinę apgaubęs šildytų .Taip pat kiekvieną minutę galvoju apie jį ? Gal susirgau aš ? Iš baimės man su galva pasidarė blogai.Dieve ,padėk man sužinoti kas su manimi vyksta šiuo metu ,nes išprotėsiu dar labiau .Turiu ignoruoti šiuos jausmus ,nes tai didžiausią nesąmonė ,juk jis ne vieną kartą pravirkdė mane ir pastatė į nemalonią padėtį ,o dar esu beveik priklausoma nuo to storžievio malonės .Dabar užsimanė skristi tuoj pat Leticija susikrauk daiktus !Leticija kava neskani eik daryk kitą ! Leticija užsičiaupk ! Leticija dink iš kabineto ! Leticija sėsk ! Aš jam ne dresuojamas šuniukas ,jog klausyčiau paliepimų.Gavau žinutę iš tėčio Antonijaus

Tėtis:2018-07-21.Šešt.05:44

Labas rytas, Leticija ,kai būsi laisva , mes su mama norėtum išvysti tave per šią velnio dėžutę.Laukiu ...



Leticija:2018-07-21.Šešt.05:46

Labas rytas ,rytoj galėsiu su jumis pasikalbėti :) .Labai pasiilgau , bučiuoju jus visus. :*




Nustebau, jog tėtis parašė žinutę ,tikriausiai padėjo mama arba kaimyns Viktoras .Tikriausiai tėtis jau darbe , prekiauja gėlėmis .Nusišypsau prisiminus tuos rytus ,kai saulę spiginą į langus ir išėjus į gatvę pajunti vėsumą , mažomis gatvėmis eini link tėčio krautuvėlės. 

Po maždaug dešimties minučių manęs pasiimti atvažiavo Viena akis.Jis taip garsiai pabarškino į duris, kad net šoktelėjau ir apsitaškiau kavą.Viena akis kaip visuomet ,,džiaugiasi" mane pamatęs taip pat kaip ir aš .Jis kažką burbėdamas paėmė mano lagaminą ir palydėjo iki automobilio.Durelės atidaryti išlipo tas pats vairuotojas kuris vėžė pirmąją dieną į darbą.Atvažiavus į oro uosto ,,boso" nebuvo.Viena akis palydėjo iki lėktuvo.Apsidariusi akimis ieškojau jo , bet nemačiau. Gal jis nori mane nuskraidinti į negyvenamają salą ir taip atsikratyti manimi ? Neabejoju,jog jis taip ir padarytų , bet dabar esu jam laikinai reikalingą , kol atidirbsiu tą milžinišką skolą.Pradėjo drebėti rankos įlipus į lėktuvą dar po vakar spektaklio nenoriu jam nei į akis pažiūrėti .Pasirodo , jis jau buvo lėktuvę .Jis pamatęs mane susiraukė lyg paragavęs citrinos.Tikriausiai pamiršo , jog ir aš skrendu į Siciliją .Jis iškart išėjo į kitą lėktuvo kabiną nei neatsakęs į mano pasisveikinimą .

- Nemandagus asilas -Ta pati stiuardese kaip ir praeitą kartą palydejo mane iki kėdės .Pasiūlė ką nors pavalgyti , bet atsisakiau iš jo meilužių man nieko nereikia taip pat nieko nereikia iš jo .Esu tam ,jog atidirbčiau skolą ir viskas .Jie šiame lėktuve skraidina visą virtuvės personalą?Lėktuvas tikrai erdvus ir tikrai nebuvau visose vietose.Atsisėdusi apsidairiau. Man atrodo ,jog pirmą kartą skridau kitu lėktuvu.Kiek jis jų turi ? Ir kam ta perdeta prabanga ? Lėktuvo salonas buvo baltas , didelis televizorius , baras ir kiti milijonierių žaisliukai.Mane pasodino prie didelio stalo ,kitoje stalo pusėje buvo kita laisva vieta.

Aš pasirinkau širdies balsąWhere stories live. Discover now